OGLASILA SE SESTRA NESTALE ANE VOLŠ "Brajan je moj zet, a evo kakav je on zapravo!"
Foto: Printscreen/Twitter

Sestra nestale Beograđanke iz Bostona Aleksandra Dimitrijević tvrdi da je Ana umela da smiri supruga Brajana Volša i da on bez njene podrške ne bi imao hrabrosti ni snage da promeni svoj život.

Aleksandra je imala dobar odnos sa zetom, koji je optužen za ubistvo svoje supruge. Ona je u junu 2022. godine pisala sudiju Vudloku u kome tvrdi da je Brajan bio privržen prodici.

- Ja sam Aleksandra Dimitrijević. Brajan Volš je moj zet. Brajana poznajem skoro deceniju. Ovo pismo je dokaz da Brajan Volš nastavlja da kontinuirano pruža podršku svojoj zajedinici i porodici - napisala je Aleksandra.

Ona je sudiji Vudloku predočila nekoliko primera, među kojima je pomoć koju je pružio njenoj majci, koja je u decembru 2021. imala zdravstveni problem.

Kako kaže, upravo je njegovo prisustvo u kući i reakcija spasila život Milanki Ljubičić.

- On je takođe bio uz nju tokom oporavka zajedno sa drugim članovima porodice. Bio je pun saosećanja, strpljenja i pružao je podršku svima u porodici tokom tog teškog perioda. Takođe, provela sam nekoliko nedelja u njihovom domu u Kohasetu. Videla sam kako brine o našoj majci, svojoj majci, o njihova tri sina (sinovima Ane i Brajana Volša), i sve vreme pruža podršku mojoj sestri tokom obavljanja poslovnih obaveza - dodala je Aleksandra.

 

 

Ona u pismu moli sudiju da Brajan Volš, njegovo troje dece i supruga ostanu zajedno.

- Brajan je veoma privržen svojoj porodici. Oduvek sam volela Brajana. On se razvio kao osoba. On pripisuje ovu promenu školi liderstva i kaže da bez hapšenja i podrške moje sestre, ne bi imao hrabrosti ni snage da promeni svoj život, zato što promena može da bude vrlo bolna. Govorio je da je fokusiran na pravljenje pozitivnih rezultata koji utiču i na sve oko njega svakoga dana i verujem da je to istina, a takođe sam i videla te pozitivne promene - napisala je sestra Ane Volš i na kraju dodala:

- Hvala Vam što uzimate ovo pismo u razmatranje. Tu sam ako je potrebno da potvrdim činjenice navedene u pismu.

Podsetimo, Ana Volš (39), majke troje dece, nestala je u Novogodišnjoj noći. Brajan Volš je prvo uhapšen zbog ometanja istrage, a nedavno su protiv njega predstavljeni dokazi u slučaju mogućeg ubistva svoje supruge.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

Komentari (0)

Loading