SVRATIO IM U POSETU PA IH UBIO Bio im položajnik i rođak a onda ih posle krvavog pira opljačkao!?
Foto: Tanjug

Kako saznajemo, policija tokom potrage za ubicom, imala  indicije o kome se radi ali je prikupljala neoborive dokaze kako bi on proveo dugi niz godina iza rešetaka.

- Međutim iako je policija imala posredna saznanja  u smislu podizanja novca sa računa jedne od ubijenih, Goran  nije izdržao kako se sumnja zbog savesti i odlučnosti nadležnih da ostatak života provede iza rešetaka. On kako je utvrđeno se svojim automobile dovezao do neposredne blizine gde je izvršio zloćin, nekog pozvao telefonom i nakon razgovora pucao je sebi u glavi.  Kada se videlo o kome se radi stvorila se sumnja koja je potvrđena, oproštajnim pismom, ključem stana sestara,  mobilnim telefonom, platnom karticom sa koje je podigao novac i još par dokaza – rekao je naš izvor.  

SVRATIO IM U POSETU PA IH UBIO Bio im položajnik i rođak a onda ih posle krvavog pira opljačkao!?

 

 

On je dodao da se sumnja da se zloćin dogodio na Božić kada je Goran došao kod njih da im bude položajnik.

- Dobro su se poznavali ne isključujemo mogućnost i da se možda neki dalji rod pa su ga po običaju ugostile po protokolu.  Kako sumnjamo tada je između njih izbila svađa zbog novca, jer  su sestre  relativno skoro prodale prodale jednu nekretninu, vikendicu. Goran je kako se sumnja oštrim predmetom usmrtio Jelisavetu, a udarcima po glavi ubio Gordanu.  Novca odnosno keša u stanu nisu imale, pa je zato uzeo platnu karticu a mobilni jer se u njemu nalazio pin. Po ubistvu, utvrđeno da je je sa bankomata  podizao novac. Za to vreme su pronađena tela sestara pa je pokrenuta istraga.  Odmah se posumnjalo na osnovu tragova da je sestre ubio neko ko im je bio blizak i u koga su imale poverenje – rekao je izvor.

On je naveo da i da su kamere snimile Gorana iako se trudio da bude van njihovog domašaja jer je znao gde se nalaze.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading