MAJKA ANE VOLŠ OTKRIVA GDE ĆE BITI SAHRANJENA NJENA ĆERKA I PORUČUJE "Ipak živim i verujem da će se pojaviti"
Foto: Printscreen/Facebook

Uskoro se navršava mesec dana od kako se traga za Beograđankom Anom Volš (39) kojoj se svaki trag izgubio 1. januara u gradu Kohasetu u Masačusetsu.

Njena majka, Milanka Ljubičić (69), navodi da joj nada i vera još ne posustaju, ali i da kako dani odmiču polako počinje da je plaši istina. Skoro mesec dana Anina majka leže i ustaje sa istom nadom da će se njeno dete pojaviti.

- Živim i verujem da će se pojaviti. Znam koliko je volela život i svoju decu i nadam se da je sve ovo samo jedan ružan san i skup nezadovoljstava koje je rešila da otkloni nekim mini odmorom. Svesna sam da to ne priliči mojoj Ani, ali jednostavno želim da verujem da je tako - tužna i neraspoložena navodi Milanka.

Kaže i da je svesna činjenice da se bliži 9. februar kad će njen zet Brajan Volš (46) ponovo biti izveden pre sud.

- Do 9. februara ću nastaviti da se molim, ležem i ustajem sa tom idejom da će se Anči pojaviti. Nakon toga... ne znam šta ću. Plašim se da poverujem u istinu ako je to ona koju mediji plasiraju. Ne želim da verujem da je naudio ženi za koju je tvrdio da bez nje ne zna i ne može da živi. Svedočila sam svojim očima njegovoj ljubavi ka njoj - navodi u neverici očajna majka.

MAJKA ANE VOLŠ OTKRIVA GDE ĆE BITI SAHRANJENA NJENA ĆERKA I PORUČUJE

TV Pink/Printscreen

 

Milanka, iako nevoljna da priča o mogućem ubistvu svoje ćerke, ipak kaže da je razmišljala šta i kako da radi.

- Ukoliko je Brajan to uradio, neka mu sud odredi kaznu, a najmanja je doživotna robija po mom mišljenju. Ne znam šta da kažem, ali ako se ispostavi da mog deteta nema više onda bi trebalo tamo da bude sahranjena. Blizu svoje dece. Ja sam bolesna, a oni treba da joj pale sveću i nose cveće na grob ceo život - jedva izgovara potresena majka.

Dodaje da će otići do crkve da pita šta da radi.

- Otići ću i do naše crkve da pitam kakvi su običaji ukoliko je ubijena. Ništa ne znam. Samo da se sve preokrene do 9. februara - molbom zaključuje Milanka.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Nest

27.01.2023 07:42

Kako čudna žena. Svatko reagira na bol drugačije, ali da još brani zeta..da je toliko tvrdoglavo iracionalna, nevjerojatno. Također, o unučadi niti riječ, razumijem da je bolesna, ali ne baš tako stara, borila bih se za svoju unučad do zadnjeg daha, u svim okolnostima. Ovako nešto..najmanje što mogu reći, a da ne budem nepristojna, je čudno.