CEO KOMŠILUK NA ISPITIVANJU! Istraga zbog dvostrukog ubistva na Bežanijskoj Kosi
Foto: Tanjug

- Ceo komšiluk je ponovo na saslušanju zbog dvostrukog ubistva. Policija ispituje da li su nešto videli, čuli, da li je neko dolazio kod sestara i ko... Još nisu sahranjene - rekao je izvor iz istrage za Telegraf.

Prema novim detaljima iz istrage sve ukazuje da je u pitanju zločin iz strasti. Jedna sestra je nožem izbodena po vratu dok je druga imala povrede po glavi nanete tupim predmetom.

- Toksikološki nalaz ubijenih sestara je u toku. Na osnovu povreda može se zaključiti da je u pitanju zločin iz strasti. U toku je veštačenje DNK tragova i snimaka sa kamere, a policija razgovara i sa poznanicima ubijenih sestara - kaže izvor blizak istrazi i dodaje da je telo jedne žene nađeno na krevetu prekriveno jastukom, a druge na podu u lokvi krvi.

Da je u pitanju, nezvanično, zločin iz strasti može se zaključiti na osnovu mnogobrojnih povreda koje su uočene na telima sestara.

Policija ima saznanja da je jedna od sestara nedavno prodala vikendicu i da je deo novca čuvala u stanu, međutim, premetačine nije bilo, što je neuobičajeno.

Sumnja se da je ubica nakon zločina zaključao stan na Bežanijskoj kosi i otišao.

Zločin je u subotu otkrio upravnik zgrade koji je razvalio vrata.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

Komentari (0)

Loading