REKONSTRUKCIJA PLJAČKE I PUCNJAVE U MIRIJEVU Oteo 4.000 dinara, zapucao na policiju i s pištoljem u rukama natezao sa pripadnikom MUP-a
Foto: Alo/Alo ilustracija M.J.

Razbojnik Miroslav M. (64) iz Feketića prošlog ponedeljka opljačkao je pumpu u Beogradu u Ulici Mirijevski bulevar 64. i tada je uz pretnju pištolja od radnika uzeo oko 4.000 dinara, pa zapucao na policiju.

UBIJEN POSLE PLJAČKE JER JE HTEO DA PUCA NA POLICIJU Svi detalji krvavog obračuna na Karaburmi!

U obostranoj pucnjavi on je ubijen.

Na molbe inspektora da spusti pištolj nije mario, čak se jednom obratio: "Spusti ti, šta ćemo sad". Pogođen je sa tri hica, a nakon obdukcije on je sahranjen. Deo života Miroslav je proveo na robiji.

Telegraf.rs na osnovu podataka koje je skupio za sedam dana objavio je rekonstrukciju. Razbojnik Miroslav u ponedeljak 16. januara ove godine oko 21.20 sati sa kapom na glavi, maskom preko usta i crnom jaknom ušao je na pumpu. Tada je uz pretnju pištolja od radnika zatražio da mu preda sav novac.

Na snimku koji objavljujemo vidi se kako ga radnik ubeđuje da odustane od namere, ali mu na kraju daje oko 4.000 dinara. Tada Miroslav beži ka autobuskom stajalištu u Ulici Pere Ćetkovića. Dok se penje uz brdo i ide prema Ulici Salvadora Aljendea skida masku i jaknu sa sebe, nastavlja kroz dečiji park.

Patrola policije ga čeka u Ulici Salvadora Aljendea kod broja 19.  Policajci mu govore: "Stoj policija, ruke u vis ", ali on nastavlja da puca i oglušava se na naredbu: "Stoj, pucaću". Jednom od policajaca se obraća: "Spusti ti, šta ćemo sad". U njega su, navodno, ispaljena tri hica. Na mestu je ostao mrtav.

Nakon obdukcije telo je predato porodici. Miroslav M. je sahranjen.

Dosije

''Miroslav M. je osuđen zbog ubistva koje se tokom pljačke koju je izveo dogodilo 1992. Tada je osuđen na 14 godina zatvora, ali je iza rešetaka proveo skoro 12 godina, pošto mu je amnestijom iz 2001. smanjena kazna za dve godine. Na slobodu je tada izašao 2004. Međutim, samo dve godine kasnije je ponovo osuđen i to na devet meseci zatvora zbog napada na policajca tokom vršenja službene dužnosti '', rekao je izvor i dodaje da je tada kaznu odslužio krajem 2008.

U Feketiću komšije ubijenog Miroslava M. kažu da su njegovi najmiliji govorili da je pokušao čak i ekonomiju da studira, ali nije završio.

 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading