UBIJENE SESTRE NEMA KO DA SAHRANI Jelisaveta Đ. (76) i Gordana (78) koje su nađene mrtve u  stanu na Bežanijskoj kosi u Beogradu nemaju nikog
Foto: Tanjug

Sestre su, podsetimo, nađene mrtve u subotu oko 13 sati u Ulici Marka Pola u beogradskom naselju Bežanijska kosa, gde je policija obila vrata stana nakon insistriranja Jelisavetine prve komšinice koja je nije videla ni čula danima.

Inspektori su zatekli jezivu scenu nakon što ih je posle obijanja vrata dočekao smrad. Jedna je ležala sa jastukom preko lica, dok je druga sestra nađena u lokvi krvi.

- Policija od subote dežura ispred vrata stana, jer još nisu gotovi rezultati obdukcije koja će pokazala da li su ubijene ili je u pitanju nešto drugo, mada sve ukazuje na zločin. Otkako se ovo desilo, niko od njihovih rođaka ili familije nije dolazio, niti je pitao za njih, jer one nemaju dece, a muževi su im umrli, pa tako danima niko nije ni dolazio da se raspita - kažu komšije za medije i dodaju:

- Verujemo da će opština na kraju sahraniti sestre koje nemaju nikoga.

Komšije kažu i da sumnjaju da su sestre ubijene iz koristoljublja jer su u novembru prodale porodičnu kuću i da su imale veću sumu novca.

UBIJENE SESTRE NEMA KO DA SAHRANI Jelisaveta Đ. (76) i Gordana (78) koje su nađene mrtve u  stanu na Bežanijskoj kosi u Beogradu nemaju nikog

 

 

Pa da podsetimo, stan u kome su nađena tela pripada Jelisaveti Đ., dok je njena dve godine starija sestra Gordana dve godine živela kod nje, otkako je Jelisaveti preminuo muž.

- Njih dve su u novembru prodale vikendicu negde u Srbiji. Koliko su para uzele ne znamo, ali vreovatno nekoliko desetina hiljada evra - kaže izvor i dodaje da je ubica neko ko je znao da one kod sebe imaju taj novac.

- Jedna žena ležala je na krevetu sa jastukom preko glave, a druga je bila pored u lokvi krvi. I po zidovima i podu bili su tragovi krvi i užasno je smrdelo. Prema prvim analizama, sumnja se da je jedna žena ugušena, a da je druga ubijena ubodima. Tela su po završenom uviđaju odvezena na obdukciju, a naložena je i toksikologija. Pošto pristignu rezultati znaće se i kako su Jelisaveta i Gordana tačno nastradale.

 

 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading