IZREŠETAO BIVŠU ŽENU NA PIJACI PRED 200 MUŠTERIJA Srpski državljanin uhapšen u Nemačkoj posle brutalnog zločina!
Foto: Profimedia/Profimedia/Printscreen

Srpski državljanin (47) albanskog porekla uhapšen je u Markdorfu, u Nemačkoj, zbog sumnje da je na lokalnoj pijaci pijan hicima iz pištolja ubio bivšu suprugu (44) pred najmanje 200 mušterija, a potom pobegao taksijem.

Kako prenose lokalni mediji, zločin se dogodio u subotu u 13 časova, u glavnoj ulici u Markdorfu, nedaleko od Bodenskog jezera. 

- Žena je u lokalu na pijaci prodavala kancelarijski materijal i potrepštine za domaćinstvo kada je njen bivši suprug, vidno pijan, došao i potegao pištolj. Potom je ispalio nekoliko hitaca u nju i ona je pala kao pokošena - navodi izvor tamošnjih medija.

Pojedini kupci i ostali prodavci tada su prišli ženi u želji da joj pomognu. Lekari su takođe ubrzo pristigli i pokušali reanimaciju, ali bez uspeha.

Za to vreme, osumnjičeni je bacio pištolj i pobegao taksijem, a policija je za njim raspisala poternicu.

- Dan kasnije, u nedelju, ubica je lociran i uhapšen - dodaje sagovornik nemačkih medija.

Istražni organi trenutno traže sve svedoke brutalnog zločina, budući da je bilo prisutno više od 200 kupaca i prodavaca kada je osumnjičeni pucao u bivšu suprugu.

Prema informacijama nemačkih portala, žrtva je živela s osumnjičenim tri godine i imaju jedno dete. Međutim, već neko vreme su razvedeni.

Motiv svirepog ubistva zasad nije poznat. Odeljenje kriminalističke policije formiralo je istražni tim „Miks“ kako bi se razjasnio tačan tok događaja i pozadina zločina.

Portparol policije: Ljudi
bežali glavom bez obzira

Portparol nemačke policije obratio se medijima posle ubistva i rekao da, srećom, niko drugi nije povređen.

-  Ljudi su, u strahu, bežalil iza zgrade koja se nalazi u blizini mesta zločina. Čovek sa albanskim pasošem je uhapšen, ali će motiv tek biti utvrđen - rekao je on.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading