SRBIN LOPOV UHAPŠEN U AUSTRIJI Potraga za plenom od 350.000 evra! Ukrao nakit i satove pred sajam kolekcionara
Youtube/Printscreen

Kako je saopštila austrijska policija, Srbin je uhapšen po međunarodnoj poternici i u sredu je izručen austrijskim vlastima. Međutim, on prilikom saslušanja nije priznao krivično delo za koje se tereti niti je policija pronašla plen.

Slomila sam se, svaki dan mi je sve teže! - Alo.rs

Prema rečima oštećenih, uhapšeni muškarac je ukrao nekoliko vrednih satova i nakit među kojima je najvredniji broš sa dijamantima. Prilikom uviđaja i istrage, svedoci su prepoznali lopova na snimcima sigurnosnih kamera a automobil kojim je pobegao bio je nemačkih registarskih tablica iznajmljen u jednoj rent-a-kar firmi koji je i odveo istražitelje do počinioca ovog krivičnog dela.

- Osumnjičeni prilikom ispitivanja od strane istražitelja državne kriminalističke policije nije priznao krivično delo i odveden je u zatvor u Konreuburgu. Za sada nije pronađena ukradena roba - saopštila je austrijska policija uz napomenu da je moguće da su satovi i nakit već prodati ili su ponuđeni na prodaju, prenose austrijski mediji.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Milorad Zemun

23.01.2023 00:06

Sve što imaju , Zapadne države su vekovima krale i otimale slabijim narodima i državama po celom Svetu. Mnoge zemlje i narodi su zbog toga danas dosta siromašniji od njih. Sasvim je legitimno i pošteno oteti i pokrasti im sve što imaju i usput ih maltretirati. Krivica ne postoji, ni moralna ni pravna. Totalno legalan čin s neutralne tačke gledišta. Vraćaš oteto i ukradeno od svog naroda.