UBISTVO SESTARA NA BEŽANIJSKOJ KOSI Ovo bi mogao biti glavni motiv ove svirepe likvidacije!
Foto: Printscreen

Podsetimo, sestre se danima nisu javljale, ni pojavljivale pa se njihova prva komšinica uplašila i alarmirala policiju koja je juče obila vrata stana u Ulici Marka Pola na Bežanijskoj kosi i zatekla sestre. Preko jedne je bio jastuk, dok je druga nađena u lokvi krvi.

MISTERIJA SMRTI DVE SESTRE NA BEŽANIJI Imale posetu misterioznog mladića, a od tad ih nije više niko video

- Tela su odvezena na obdukciju i slučaj se za sada vodi kao sumnjive smrti, a sve ukazuje na to da se dogodio dvostruki zločin. Jelisaveta koja je i bila vlasnik stana sa sestrom Gordanom nedavno je navodno prodala kuću i imala je novac od te prodate imovine - kaže izvor iz istrage i dodaje:

- Sumnja se da je neko znao da sestre imaju novac pa je razradio plan kako da se dokopa plena. Navodno, u pitanju je možda neko njima blizak jer se one nisu hvalile da su prodale vikendicu.

UBISTVO SESTARA NA BEŽANIJSKOJ KOSI Ovo bi mogao biti glavni motiv ove svirepe likvidacije!

 

 

Pripadnici MUP-a Srbije i dan nakon što su tela pronađena u stanu dežuraju ispred vrata.

- Inspektori su uradili uviđaj, ali ukoliko se ispostavi da je dvostruki zločin, moraće da se urade neka dodatna istraživanja i možda neki sumnjivi tragovi i dokazi koji bi doveli do počinioca - kaže sagovornik.

Inače, video-nadzor koji stoji ispred zgrade nije u funkciji, pa tako istražiteljima neće biti od koristi, a kamera iz susednog ulaza je već uzeta i ona ima mogućnost vraćanja, pa će ona biti koristiti policiji u daljem radu.

 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading