SUMNJAMO DA SU UBIJENE Komšije mrtvih sestara sa Bežanijske kose misle da se radi o dvostrukom ubistvu
Foto: Tanjug

Njihova komšinica Jelica Gligorijević, koja je alarmirala nadležne nakon što joj se komšinica nije javljala, kaže da je najverovatnije u pitanju dvostruko ubistvo.

Telo jedne sestre pronađeno je sa jastukom preko glave, dok su u stanu primetni i tragovi krvi.

Komšinica je rekla da je poslednji put videla Jelisavetu Đ. 6. ili 7. januara, kada joj je donela pitu.

- Jedno dva tri dana se nismo čule, a posle se nije javljala kada sam je zvala. Onda sam shvatila da su svi telefoni gluvi - kaže ona.

Dodaje da je potom alarmirala upravu zgrade, i da se postavljalo pitanje da li su sestre otputovale negde.

- Nedelju dana smo pričali samo o tome. Da li je otputovala, da li da zovemo. Onda je policija rekla da nemaju pravo da razvaljuju, osim uz prisustvo dva svedoka. A niko nije hteo, ja sam rekla "Pa dobro platićemo novu bravu" - kaže Jelica Gligorijević.

SUMNJAMO DA SU UBIJENE Komšije mrtvih sestara sa Bežanijske kose misle da se radi o dvostrukom ubistvu

 

 

Komšinica ističe da je imala crne slutnje, i da je policija bila zgrožena scenom koju je zatekla u stanu.

- Pozvala sam policiju i oni su obili vrata stana. Tamo ih je dočekao neprijatan miris jer su danima unazad ležale mrtve. Nisam mogla da dođem sebi od smrada. Jako mi je teško zbog svega što se dogodilo.Ne mogu mnogo da govorim jer je istraga u toku. Sad sam išla da pomažem istrazi, imam neka saznanja jer smo bile dosta bliske. Znam ko je dolazio u njen stan, znam, ali ne mogu da govorim. Izgleda da je ubistvo u pitanju - rekla je Jelica Gligorijević i dodala

- Ona je valjda bila depresivna, ja sam mislila da je ubila sestru pa sebe. Na to sam sumnjala, ali kažu da je u pitanju dvostruko ubistvo - rekla je ona.

Jelisaveta  Đ. je u stanu živela oko 30 godina, dok se sestra uselila kod nje pre pet godina.

Druga komšinica nam je rekla da je policija došla do nje kako bi uzela snimke sa video-snimaka.

- Policija je pregledala snimke i kamera obuhvata ulaz zgrade pored koje se dogodio zločin. Biće ispitano svi koji su sumnjivi - kaže komšinica iz zgrade pored. 

 Šta se tačno dogodilo znače se po završenoj obdukciji sestara i analizom svih tragova pronađenih u stanu. za sada se njihova smrt vodi kao sumnjiva. 

 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading