MRTVU BEBU DRŽALA U ZAMRZIVAČU POLA GODINE?! Detalji horora u porodičnoj kući u Zemunu! (FOTO)
Foto: Alo/Dejan Briza/Facebook

Zoran M. (62), zanatlija i otac četvoro dece, u četvrtak je u zamrzivaču u svojoj porodičnoj kući u Zemunu pronašao mrtvu bebu, koja je bila umotana u peškir i sedam plastičnih kesa!

Prizor koji se viđa samo u horor filmovima dogodio se u 15 časova u Šturmovoj ulici, kada je Zoran ušao u ostavu da izvuče hranu iz zamrzivača kako bi ga pripremio za popravku.

MRTVU BEBU DRŽALA U ZAMRZIVAČU POLA GODINE?! Detalji horora u porodičnoj kući u Zemunu! (FOTO)

Alo

 

On je, sve vreme se držeći za grudi, rekao za Alo! da je isprva mislio da dodiruje veknu hleba ili pogaču, ali da je gotovo povratio kada je shvatio da se u kesama nalazi zaleđeno telo novorođenčeta.

- Moja bivša žena Lidija je ostavljala hleb i pogače u zamrzivaču i bio sam ubeđen da je upravo to u kesama, koje su bile tu još od letos. Video sam ih više puta kada sam pakovao meso. Međutim, kada sam pobacao boraniju i grašak, izvukao sam to majušno telo iz kesa i odmotao peškir. Od šoka nisam mogao da se pomerim. Sinovi su mi bili u kući dok sam se suočavao s tom tragičnom i bolnom scenom. Nisam znao kako da postupim jer nisam želeo da i oni prožive taj momenat. Kada sam se pribrao, zavio sam telo novorođenčeta i pozvao policiju - objasnio je potreseni vlasnik kuće.

Komšije: Lidija je loš čovek i loša supruga

Zoranove komšije kažu da njegova bivša supruga Lidija nije bila osoba od poverenja.

- Ne postoji lepa reč za nju. Neljubazna je i preke naravi. U očima joj se vidi da je loša osoba. Verovatno je bila i loša supruga. Čuli smo da vara Zorana, s kojim ima četvoro dece - kažu komšije. 

Policija je po dolasku obavila razgovor s njim i njegovim najstarijim sinom. Potom je uzela Zoranov DNK kako bi se, kako procedura nalaže, utvrdilo da li je on otac bebe koja je bila u zamrzivaču. Na osnovu informacija koje je dao istražnim organima, pokrenuta je potraga za njegovom bivšom suprugom Lidijom, budući da je i ona koristila zamrzivač.

Zoran kaže za Alo! da ne želi da upire prstom u nju i da tvrdi da je ona krivac, ali je pomenuo nekoliko okolnosti za koje smatra da su sumnjive.

MRTVU BEBU DRŽALA U ZAMRZIVAČU POLA GODINE?! Detalji horora u porodičnoj kući u Zemunu! (FOTO)

Alo

 

- Lidija je otišla još u maju prošle godine, a poslednji put sam je video u oktobru. Došla je u decembru kada je jedan od naših sinova slavio rođendan, ali je nisam video jer nisam bio prisutan. Ranije sam primetio da je počela čudno da se ponaša. Lagala je svog brata, sestru, zapostavljala domaćinstvo... Nisam znao da li je bila trudna, ali znam da je često menjala partnere i švrljala. Ne znam da li je dete moje, ali to nije ni važno. Policiji sam dao informacije o njenoj lokaciji i gde radi, ali je oni nisu pronašli ni kod kuće ni na poslu, što mi je sumnjivo - kaže Zoran.

Ono što smatra sumnjivim je i činjenica da je policija u kesama u kojima je bila beba pronašla račun s datumom iz 2014. godine, a o kojem on, kako tvrdi, ne zna ništa.

MRTVU BEBU DRŽALA U ZAMRZIVAČU POLA GODINE?! Detalji horora u porodičnoj kući u Zemunu! (FOTO)

 

 

- Ne znam šta je pisalo na tom računu, ali policija ga je odnela, što se verovatno smatra jednim od važnih dokaza - podvlači Zoran.

Zamenik višeg javnog tužioca dao je naredbu da se obavi obdukcija tela bebe, koja će pokazati njenu starost i način na koji je preminula. Prema nezvaničnim infomracijama, nije reč o nasilnoj smrti.

Imao tragediju i u mladosti:
Zoranu se obesila majka

Susedi Zorana M. kažu da je on potpuna suprotnost od njegove supruge Lidije.

- Radan je i vredan. Radi kao limar, a o deci brina na najbolji mogući način. Kuća u kojoj živi s decom izgrađena je 1962. godine, kada se doselio njegov otac. Zoran je strašnu tragediju doživeo kao mladić je se njegova majka obesila. A sada i ovo... - kažu žitelji Šturmove ulice.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading