UBICA IVANE SE KRIJE NA KiM? Policija i dalje traga za Albancem koji je ugušio studentkinju na Zvezdari
Foto: Printscreen/Facebook/Printscreen

Albanac iz Crne Gore Jetmir G. (24), za kojim je raspisana poternica zbog ubistva studentkinje iz Lovćenca Ivane Krivokapić (26), čije je telo nađeno 24. decembra 2022. u iznajmljenom stanu na Zvezdari, navodno je pobegao na KiM, saznaje Alo!.

Izvor našeg lista navodi da on nije zatečen na adresi u Crnoj Gori i da je dalji tok istrage pokazao gde bi mogao da se krije.

- On je ili pobegao preko granice, najverovatnije na Kosovo i Metohiju, ili u Albaniju. Moguće je i da se krije na manje pristupačnim predelima, budući da je planinarski vodič - navodi naš izvor.

Kako smo ranije pisali, on je kobne noći dopratio Ivanu u stan, što su zabeležile i kamere za video-nadzor, a nakon toga ju je navodno ugušio.

- Sumnja se da joj je jednom rukom začepio nos, a drugom usta i da ju je tako držao dok se nije ugušila - navodi izvor.

Osumnjičeni je, kako bi navodno zavarao trag, posle zločina objavljivao emotivne poruke upućene žrtvi, kao i njihove zajedničke fotografije.

„Anđele moj, počivaj na miru, nek ti je laka crna zemlja. Svi smo mi Alahovi i njemu se vraćamo“, bila je jedna od poruka ispod fotografije upućena Ivani, a na kojoj se vidi da su se zajedno spremali za doček Nove godine.

Činjenica koja je bacila još veće svetlo sumnje na njega je i to što je u međuvremenu obrisao sve fotografije i statuse upućene Ivani.

Inače, Ivana i osumnjičeni Albanac upoznali su se prošle godine tokom planinarenja, budući da je on planinarski vodič.

Prijatelji pokojnice sumnjaju da je ona ubijena iz ljubomore.

- Bila je dobra i prelepa. Samo neka ljubomora zlih ljudi može biti razlog za ovako nešto. Ponekad sam pitala Ivanu da li ima dečka, a ona je odgovarala: „Nema mnogo poštenih momaka. Kako da nađem takvog?“ Ubicu sigurno nije zanimala materijalna korist jer ništa nije odneo iz stana. Moguće da je bio zaljubljen u nju. Njeni roditelji sumnjaju da je ubica neko s kim je bila u vezi ili neko ko je želeo da bude s njom, ali mu nije uzvraćeno - kaže jedna prijateljica porodice Krivokapić.

Podsetimo, Ivana je nađena mrtva na krevetu, i to s podignutom bluzom i otkopčanim pantalonama. Zatekla su je njena dva brata, kojima se danima nije javljala. Oni su se, navodno, najpre raspitivali po kraju o njenoj lokaciji, a potom su je videli nepomičnu kroz prozor.

Pozvali su policiju i vlasnicu stana, nakon čega su vrata obijena. Ivana je imala i modrice po vratu, kao i povrede usana, oka, prstiju na šaci i po podlakticama. Ubica je po izlasku iz stana zaključao, budući da ključ nije pronađen.

Nije dobijala pretnje

Tokom istrage ubistva studentkinje saslušani su i njeni prijatelji.

- Oni su rekli da Ivana nije dobijala nikakve pretnje niti da sumnjaju na nekoga iz njenog okruženja - rekao je izvor.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Ja

20.01.2023 09:37

Jetmir G. (24), koji je osumnjičen da je 24. decembra 2022. u naletu ljubomore ugušio Ivanu Krivokapić (26), nije pronađen na adresi u Crnoj Gori, odakle je poreklom nece biti tamo jer zna da ce biti uhapsen treba da bude na kosovu ili u albaniji treba da se ubica hapsi !!!

Ja

20.01.2023 09:44

Albanac iz Crne Gore Jetmir G. (24), za kojim je raspisana poternica zbog ubistva studentkinje iz Lovćenca Ivane Krivokapić (26), čije je telo nađeno 24. decembra 2022. u iznajmljenom stanu na Zvezdari, navodno je pobegao na KiM, saznaje Alo!. poster Izvor našeg lista navodi da on nije zatečen na adresi u Crnoj Gori i da je dalji tok istrage pokazao gde bi mogao da se krije.