POLICIJA GA SUSTIGLA NA 200 METARA OD ŠTEK STANA Miroslav sa benzinske stanice ukrao 5.000 dinara: Razbojnik sa Karaburme pokušao da pobegne kod brata?
Foto: Alo/Alo ilustracija M.J.

Na mestu pucnjave i danas su vidljivi tragovi krvi, a kako navodi sagovornik, Miroslav je pokušao da se sakrije u stanu u blizini mesta pljačke.

„Miroslavljev rođeni brat živi na Karaburmi, u ulici dijagonalno od one u kojoj je ubijen, odnosno na 200 metara od stepenica na kojima je on izdahnuo. Verovatno je trčao kod njega kako bi se sakrio, ali ga je policija sustigla na stepenicama, gde je došlo do pucnjave“, prenose mediji.

Tužilaštvo u Pančevu podnelo optužni predlog - Alo.rs

Kako dodaje, Miroslav je imao problem da se zaposli jer iza sebe ima kriminalnu prošlost.

„Radio je povremeno kao obezbeđenje, ali kako su ga godine sustizale, već je postalo teže. Ne mogu da tvrdim da mu je trebalo za osnovnu egzistenciju, ali ni to me ne bi čudilo. Nakon smrti majke, bukvalno mu se život okrenuo naopako“, kaže izvor.

Podsetimo, Miroslav je sinoć ukrao novac sa benzinske stanice uz pretnju pištoljem, a nakon toga se dao u beg. Nakon nekoliko stotina metara, policija ga je identifikovala, a on je podigao pištolj i uperio u policajce uz rečenicu: „Šta ćemo sad?“. Nakon toga došlo je do pucnjave, a u njega je ispaljeno tri hica usled čega je i preminuo.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading