NOVA JEZIVA SAZNANJA O NESTANKU ANE VOLŠ Brajan učio da ubija na tabletu svog sina?
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Brajan Volš (46), suprug Srpkinje Ane Volš (39), koja je nestala 1. januara u Kohasetu, u američkoj državi Masačusets, pretraživao je na internetu „kako se rešiti tela žene od 52 kilograma“ i „kako raskomadati telo“, a to je navodno učinio koristeći „ajped“ svog sina!

Kako prenose lokalni mediji, uređaj na kojem je Volš učio kako se ubija njegov sin je koristio za gledanje crtanih filmova.

NOVA JEZIVA SAZNANJA O NESTANKU ANE VOLŠ Brajan učio da ubija na tabletu svog sina?

Tanjug

 

Otkriven ključni dokaz: Komšijska kamera otkriva da li je Brajan ubio Anu?

Na društvenim mrežama pojavio se policijski izveštaj u kojem se navodi da se policiji u Kohasetu 8. januara javio muškarac koji tvrdi da ima snimke sa sigurnosnih kamera na kojima se vidi Brajan Volš.

- Ima kameru u dvorištu koja bi mogla da pokaže da li je bilo incidenata - piše u policijskom izveštaju. Dodaje se da je komšija Volšovih tada vratio s odmora i da se zbog toga nije ranije oglasio.

Prema navodima lokalnih medija, sumnja se da je upravo taj snimak i doveo do hapšenja supruga nestale Srpkinje.

Ukoliko je kamera iz dvorišta snimila događaje i tokom novogodišnje noći, slučaj bi mogao da dobije epilog.

- Kada policija pregleda snimke od 1. do 8. januara, kada je Brajan uhapšen, biće poznato da li je on odgovaran za nestanak ili eventualnu smrt svoje supruge Ane - navodi naš izvor.

- Navodno, Brajan je mislio da policija neće proveravati taj uređaj jer ga koristi jedan od njegovih potomaka. Međutim, na analizu su preuzeti svi mobilni telefoni i tableti koji su pronađeni u kući Volšovih - navodi izvor.

Podsetimo, Ana Volš nestala je 1. januara, oko 4.30 sati, posle proslave Nove godine. Ona je na slavlju navodno bila s mužem i njegovim prijateljem Džemom Mutluom, koji  je, prema informacijama iz lokalnih medija, kuću napustio u 1.30 sati.

NOVA JEZIVA SAZNANJA O NESTANKU ANE VOLŠ Brajan učio da ubija na tabletu svog sina?

Društvene mreže

 

Pod istragom dadilja i Brajanova majka

Prema pisanju američkih medija, Brajan Volš je zasigurno imao pomogača pri prikrivanju tragova nestanka supruge Ane. Spekuliše se da bi ključne informacije mogle da daju dadilja, ali i Dijana Volš, Brajanova majka.

- Brajan je tvrdio da je posle nestanka supruge tražio odobrenje da napusti kuću -  koji inače ne sme da napušte bez dozvole jer je u kućnom pritvoru - kako bi posetio bolesnu majku. Ipak, u medijima se pojavio snimak na kojem se vidi kako se Dijana šeta u blizini njegove kuće 7. januara. Na tom snimku ona nije odavala utisak teško bolesne osobe, što je izazvalo sumnju - navodi izvor.

Tokom istrage uhapšen je samo Anin suprug Brajan zbog davanja lažnih informacija policiji o nestanku svoje žene, ali i o svom kretanju tokom prva dva dana 2023. godine.

O Ani se ništa ne zna 17 dana, zbog čega se otvorila sumnja da nije živa. Američki mediji pišu da je Brajan verovatno odgovoran za njenu smrt zbog brojnih nelogičnosti i sumnjivih okolnosti. On nesetanak svoje suruge, pišu mediji, nije prijavio, već je 4. januara - tri dana kasnije - pozvao njene kolege sa posla u Vašingtonu kako bi se raspitivao o njenoj „sudbini“. Takođe, policiji je rekao da je 2. januara izašao da sinu kupi sladoled, ali su kamere za video-nadzor navodno pokazale da je otišao da kupio sredstva za čišćenje - lepljivu traku, kante, cerade... Taj materijal platio je 450 američkih dolara.

NOVA JEZIVA SAZNANJA O NESTANKU ANE VOLŠ Brajan učio da ubija na tabletu svog sina?

Facebook

 

Anina majka ne gubi nadu: Verujem da mi je ćerka živa

Milanka Ljubičić, Anina majka, juče je izjavila za medije da još uvek ne gubi nadu da je njena ćerka živa.

- Užasno je živeti u neznanju. I dalje imam jedan mali tračak nade da je ona živa. Ni starija ćerka ništa ne zna. Ne znam ni o unucima ništa. Meni je samo bitno da saznam da je ona živa, to mi je najvažniji cilj i ništa me drugo ne zanima. Verujem da je i dalje živa - rekla je Milanka.

Policija je 8. januara naišla na prve tragove. U podrumu kuće Volšovih pronađeni su oštećeni krvavi nož i tragovi krvi po podu. Kasnije tog dana, Brajan je uhapšen zbog sabotiranja istrage. Za moguće ubistvo zvanično nije osumnjičen.  

Dva dana kasnije - 10. januara - policija je na deponiji u Pibodiju, nedaleko od kuće Brajanove majke Dajane Volš, pronašla testeru, krvavi tepih i ambalažu iskorišćenih sredstava za čišćenje.

Interesantna je činjenica i da je pre toga pretresen kontejner nedaleko od doma Brajanove majke. Lokalni mediji su pisali da je taj kontejner zamenjen novim, što je otvorilo još veću sumnju u Brajana, ali i otvorilo pitanje da li je možda imao nečiju pomoć. Ipak, zvaničnih informacija o tome još uvek nema.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading