POZNANIK O UBIJENOM PLJAČKAŠU SA KARABURME "Bio je agresivan. Voleo je da se potuče i u ovim godinama"
Foto: Alo/Foto: Alo!/Milica Jovanović

Miroslav M. (64) ubijen je juče nakon što je opljačkao benzinsku stanicu na Karaburmi, a njegov dosije pun je krivičnih dela među kojima je i ubistvo tokom pljačke.

Poznanik ubijenog Miroslava, ispričao je da mu se žalio da mu je "sve namešteno".

- Dogovorio se, kako mi je rekao, s jednim čovekom da se nađu i da zamene marke, međutim sve je pošlo po zlu jer je umesto tog čoveka došla grupa ljudi, opkolila ga i napala da mu uzme novac. Pričao je da je uspeo da pobegne i da je iza ćoška video čoveka s kojim je trebalo da se nađe. Taj čovek je ubijen - priča poznanik za medije.

POZNANIK O UBIJENOM PLJAČKAŠU SA KARABURME

MUP

 

Kako objašnjava, njemu je Miroslav ponavljao da on nije kriv.

- Istina je da je bio agresivan i da je voleo da se potuče, čak i u ovim godinama. Ne znam odakle mu sada pištolj - objašnjava on.

Podsetimo, pucnjava se dogodila u Ulici Salvadora Aljendea na Karaburmi, sinoć oko 21.35 sati. Miroslav je prethodno novac ukrao sa male benzinske stanice uz pretnju pištoljem. Radnik sa pumpe dao mu je novac iz kase kojeg je u tom trenutku bilo oko 5.000 dinara. Razbojnik se dao u beg, a nakon što ga je policija identifikovala on je podigao pištolj i uperio u policajce uz rečenicu: "Šta ćemo sad?", nakon čega je u njega ispaljeno tri hica.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading