POKOSIO ŽENU I UBIO JE Denis osuđen na tri godine zatvora za smrt Zlate Živković!
Foto: Shutterstock

Denisu Konstantinoviću, koji je pre godinu dana u Mirijevskom bulevaru u Beogradu, automobilom na trotoaru udario i tako usmrtio ženu Zlatu Živković, Apelacioni sud smanjio je kaznu zatvora za pola godine i optuženog pravosnažno osudio na tri godine zatvora.

Njega je sredinom oktobra Viši sud u Beogradu prvostepeno osudio na tri i po godine zatvora za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja, navodi Telegraf.rs

Konstantinović je vozio neregistrovan automobil i bez vozačke dozvole, brzinom većom od 82 kilometra na čas. Zbog nedozvoljene brzine izgubio je kontrolu, pa se vozilo zanelo na kolovozu, skrenulo najpre u levu stranu i prešlo preko središnje razdelne linije u kolovoznu traku namenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smera, a potom je izletelo sa kolovoza na trotoar i udarilo u ženu koja se tu nalazila sa suprugom Jovicom. Zatim je udario i u metalni stub ulične rasvete koji je odvalio i bacio na trotoar i kolovoz 45 metara od ležišta.

Utvrđeno je da je vozilo nastavilo kretanje zanošenjem po trotoaru i udaranjem u betonski zid i metalnu ogradu pored kolovoza, a zatim se odbilo i ponovo vratilo na kolovoz gde se zaustavilo 35 metara od mesta izletanja.

Konstantinović je na suđenju priznao krivično delo, a ranije je više puta prekršajno kažnjavan zbog vožnje bez dozvole.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading