OVO JE TEŽAK TRENUTAK, ALI ADVOKATICA NEUMOLJIVA "Oni su jedini svedoci horora u kući Volšovih kobne noći? Morate da ih ispitate!"
Foto: Printscreen/Foto: Društvene mreže/printscreen

Ana ima trojicu sinova koje je dobila u braku sa mužem Brajanom, koji je u uhapšen zbog ometanja istrage koja se vodi povodom njenog nestanka.

Odeljenje za decu i porodicu saopštilo je da su socijalne službe preuzele brigu o njihovoj deci. Iako se ne zna tačno gde se deca nalaze i kroz šta emotivno prolaze, advokatica Vendi Marfi kaže da su oni vrlo važan deo istrage, piše Boston25.

Isečene srpske zastave, uz poziv na bojkot! - Alo.rs

"Kada majke nema, a otac je u zatvoru, deca su u suštini kao siročad u ovom trenutku. Mogu da zamislim kako im je zbog traume koju su preživeli", rekla je advokatica.

Advokatica Marfi nije direktno povezana sa slučajem nestanka Ane Volš, ali smatra da policija treba što pre da ispita njihove sinove, koji imaju dve, četiri i šest godina.

"Da li su oni bili svedoci onoga što se dogodilo? Da li su bili svedoci i nekih drugih dešavanja u porodici? S obzirom da je policija toliko vremena provela istražujući kuću i kao mesto zločina, jasno je da su deca bitan deo priče", smatra Marfi.

Samoubistvo u Zemunu: Muškarac skočio sa zgrade - Alo.rs

Dodala je i da kada su deca pod nadzorom socijalnih službi, istražitelji mogu lakše da ih ispitaju, bez da fizički borave u policijskoj stanici.

"Suština svega je da decu ne treba da zanemarimo jer sve vreme tražimo informacije o ovom paru. Deca su često najugroženija, njima je potrebna pomoć", rekla je ona.

 

Potraga za nestalom Anom Volš i dalje traje, a na saslušanju njenog muža Brajana Volša, sud je saopštio da je u podrumu kuće pronađen oštećeni krvavi nož. On se sumnjiči da je ometao istragu. Nalazi se u pritvoru i određena mu je kaucija od 500.000 dolara.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Anja

16.01.2023 00:26

Proslo je vec dve nedelje, deca zaboravljaju stvari posle 2 dana...ne znam kako ocekuju da dobiju odgovor od dece koja imaju 2. i 4 god.

Jelena

16.01.2023 13:47

@Anja - Statement se, zalosno je izgubiti zivot ,pogotovo na Taj nacin,ali da ga nije volela,verovala ne bi radjala I ostavila decu takvoj isobi.policija neka se bavi time samo ne stima dosta, prva Lopta muz, svejedno nje nema vec 2 nedelje, tuzno