SMETALA IM SRPSKA ĆIRILICA PA SKANDIRALI "UBIJ SRBINA" Maskirani huligani u Sarajevu kukavički nasrnuli na decu (FOTO/VIDEO)
Foto: Privatna arhiva

Kako „Alo!“ saznaje  fašistima  iz Sarajeva  smetala su deca jer dolaze iz Beograda i Srbije pa nisu krili svoju mržnju.

SMETALA IM SRPSKA ĆIRILICA PA SKANDIRALI

Foto: privatna arhiva

 

Sve vreme fudbalskog turnira za decu upućivali su provokacije na nacionalnoj osnovi a kada na to gosti nisu reagovali, krenuli su u organizovani napad.

- Nije im bilo dosta što su skandirali "Ubij Srbina"  i za te povike podmetali svoju decu. Jednostavno su pokazali da su nikakvi domaćini. Kada su se gosti iz Srbije povukli u hotel ti huligani fašisti su se dobro organizovali i krenuli u napad. Upali su u hol i pokušali da ukradu KLUPSKU zastavu i na taj način da izmame roditelje i trenere napolje gde ih je čekala horda zlonamernih maskiranih huligana. U metežu koji je nastao izboden je jedan roditelj – rekao je naš izvor.

Kako smo ranije objavili svedok napada naveo je  za bosanske medije da je u holu hotela najprije napadnuta grupa roditelja mladih fudbalera FK Zvezdara iz Beograda.

- U jednom trenutku roditelji FK Zvezdara su imali zastavu. Nismo imali nikakvu nameru bilo koga da provociramo. Iznenada, jedna grupa je ušla i napala nas suzavcem i hteli su da nam otmu zastavu - ispričao je jedan od roditelja mladih fudbalera FK Zvezdara.

Kako je rekao, oni su krenuli za njima ali napolju ih je dočekala još veća grupa koja je bila maskirana, a imali su baklje i noževe. Nije isključeno da su huligani unapred smislili taktiku kako bi Srbe izmamili iz hotela.

Tada su ih ponovo napali, a jednog roditelja su ranili nožem. Kako ističe svedok, više se ne osećaju sigurno i razmišljaju da se povuku s turnira.

Iz  bosanskog  MUP-a  za medije je potvrđeno da je došlo do incidenta ali bez detalja i objašnjenja o povodu napada.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Dragan

14.01.2023 22:40

E MOJA BRACO SRBI NIKADA SE NECETE OPAMETITI.

Sneska

15.01.2023 14:32

@Dragan - Treba nasa deca s roditeljima, da se vrate kucama, nek igraju sami sa sobom, divljaci! Sta srpska, nasa deca znaju, za njihovu mrznju, urlike, divljanje....deca su deca! Al decu uce odmalena, da mrze Srbe!