IZUDARAO DO SMRTI CIMERA U GERONTOLOŠKOM CENTRU Napadač dementan, završio na psihijatriji!
Foto: Shutterstock/Shutterstock

Nikola N. (89) koji je ubio nepokretnog cimera Nikolu V. (87) u Gerontološkom centru u Zemunu, poznatijem kao Dom za stare na Bežaniji, mobilnim telefonom poslat je na posmatranje u Kliniku za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević". 

"Nikola N. je bio ljut na Nikolu V. jer je sumnjao da ga je ovaj pokrao. Izbila je svađa, zatim je Nikola N. uzeo mobilni telefon i udarao Nikolu V. u glavu dok ga nije usmrtio. Ubijeni muškarac je pre nekoliko dana došao u Dom" kaže naš sagovornik blizak slučaju.

Osumnjičeni za zločin je dementan i teško je bilo sa njim obaviti bilo kakav razgovor na temu ubistva, tačnije, kao da nije bio svestan dela koje je počinio, saznaje Telegraf.rs

Podsetimo, osumnjičeni je došao u ustanovu dan pre zločina koji je počinio. Tri dana je bio u izolaciji, što je redovna procedura. Ubijeni je u toj sobi bio već neko vreme jer je bio prehlađen i nepokretan zbog operacije kuka. Pokušao je da ga ubedi da nije mogao da ga pokrade, jer nije pokretan, ali ga je ovaj ipak napao i udarao u glavu do smrti.

Ministarstvo je obavešteno o slučaju i sprovešće kontrolu kako bi, u skladu sa svojim nadležnostima utvrdilo da li je bilo povreda radnih procedura među zaposlenima.

"Istragu sprovde policija i nadležno tužilaštvo koji će utvrditi činjenice usled kojih je došlo do nesrećnog slučaja", rekli su iz Ministarstva.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading