PRIJATELJI ANE VOLŠ ZABRINUTI Skupljaju novac da njena majka Milanka dođe u Ameriku, a žele da preuzmu i brigu o njenoj deci!
Foto: Printscreen/Alo ilustracija M.J.

Prijatelji Ane Volš, koja je misteriozno nestala 1.januara u SAD-u, apeluju na službe kako bi preuzeli starateljstvo nad troje njene dece o kojima se brinu socijalne službe!

Nataša Skaj i Pamela Bardi rekle su za "Foks njuz" da su zabrinute zbog toga što su dečaci smešteni u sistem hraniteljstva i razdvojeni.

Deca su pod nadležstvom Odeljenja za decu i porodice Masačusetsa od 8. januara, kada je suprug Brajan Volš uhapšen zbog obmanjivanja policije.

 - Ane nema 11 dana. Šanse da je pronađemo su mračne, ali moramo da brinemo o njenoj deci - rekla je Nataša Skaj za medije dodavši: "To bi trebalo da bude naš prioritet."

Žene pomažu u prikupljanju novca za dovođenje majke gospođe Volš u Sjedinjene Države iz Srbije.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Tara

12.01.2023 11:38

Strašno je sve to. Karta nije skupa za Ameriku i da li uopste treba razmisljati o ceni u ovoj situaciji? Drugo,zar sestra ne može da kupi kartu i da li je potrebno da se skupljaju pare za kartu. Svakako podrska i pomoc moralna i u Americi materijalna dok se ne okonca istraga ali ...skupljanje novca za kartu da majka ode u ovoj situaciji je...malo degutantno.

Mila

12.01.2023 11:40

Gospoco Vi ste majka Anina uzmite starateljsto nad tom decicom i dovedite ih u Srbiju.Secate se Djeja i njegove pesme"Proklesta Amerika"

Beba

25.01.2023 08:25

@Mila - Zena je lepo rekla da je bolesna.Deca su mala. Kako se tako mesate a ne znate sta se stvarno desava