ALBANAC UBIO IVANU JER NIJE HTELA DA BUDE S NJIM? Novi detalji svirepog zločina na Zvezdari!
Foto: Printscreen/Facebook/Printscreen

Albanac iz Crne Gore J. G. osumnjičen je za ubistvo studentkinje iz Lovćenca Ivane Krivokapić (26), čije je telo nađeno 24. decembra 2022. u iznajmljenom stanu na Zvezdari. Policija je pronašla njegov DNK na mestu zločina, a sumnja se da je on u međuvremenu pobegao iz Srbije.

Kako saznajemo, on je kobne noći dopratio Ivanu u stan, što su zabeležile i kamere za video-nadzor, a nakon toga ju je navodno ugušio.

- Sumnja se da joj je jednom rukom začepio nos, a drugom usta i da ju je tako držao dok se nije ugušila - navodi izvor.

Osumnjičeni je, kako bi navodno zavarao trag, posle zločina objavljivao emotivne poruke upućene žrtvi, kao i njihove zajedničke fotografije.

Negira zločin: Nisam je ubio,
među nama nije bilo ničega

Albanac J. G., koji je osumnjičen za ubistvo Ivane, juče je za medije demantovao te navode.

- Nemam veze s ubistvom. Da sam osumnjičen, policija bi me već odvela. Ivanu sam upoznao na planinarenju na Prokletijama. Znamo se od prošle zime. Mi smo bili u kontaktu, svaki dan smo se čuli i onda me je pitala kad ću doći u Beograd i pozvala me je. Ja sam išao, družili smo se, šetali, ništa nismo imali. Znači, između mene i Ivane nije bilo ničega. Poslednji put smo se videli 23. decembra. Tog dana kada sam ja krenuo za Crnu Goru - rekao je J. G.

„Anđele moj, počivaj na miru, nek ti je laka crna zemlja. Svi smo mi Alahovi i njemu se vraćamo“, bila je jedna od poruka ispod fotografije upućena Ivani, a na kojoj se vidi da su se zajedno spremali za doček Nove godine.

Činjenica koja je bacila još veće svetlo sumnje na njega je i to što je obrisao sve fotografije i statuse upućene Ivani.

Sumnja se da je Albanac posle zločina napustio Srbiju, a kao jedna od mogućih destinacija pominje se Crna Gora.

- Policiji je zapao za oko kada se obratio pokojnoj Ivani na društvenim mrežama. Kada su istražitelji hteli s njim da obave razgovor, on više nije bio dostupan - rekao je naš sagovornik.

Inače, Ivana i osumnjičeni Albanac upoznali su se prošle godine tokom planinarenja, budući da je on planinarski vodič.

Prijatelji pokojnice sumnjaju da je ona ubijena iz ljubomore.

- Bila je dobra i prelepa. Samo neka ljubomora zlih ljudi može biti razlog za ovako nešto. Ponekad sam pitala Ivanu da li ima dečka, a ona je odgovarala: „Nema mnogo poštenih momaka. Kako da nađem takvog?“ Ubicu sigurno nije zanimala materijalna korist jer ništa nije odneo iz stana. Moguće da je bio zaljubljen u nju. Njeni roditelji sumnjaju da je ubica neko s kim je bila u vezi ili neko ko je želeo da bude s njom, ali mu nije uzvraćeno - kaže jedna prijateljica porodice Krivokapić.

Podsetimo, Ivana je nađena mrtva na krevetu, i to s podignutom bluzom i otkopčanim pantalonama. Zatekla su je njena dva brata, kojima se danima nije javljala. Oni su se, navodno, najpre raspitivali po kraju o njenoj lokaciji, a potom su je videli nepomičnu kroz prozor.

Pozvali su policiju i vlasnicu stana, nakon čega su vrata obijena. Ivana je imala i modrice po vratu, kao i povrede usana, oka, prstiju na šaci i po podlakticama. Ubica je po izlasku iz stana zaključao, budući da ključ nije pronađen. 

Ivanina porodica je na saslušanju rekla da ona ranije nije dobijala pretnje.

Ivanin brat: Ne poznajem osumnjičenog

Ivanin brat od stica izjavio je da ne poznaje Albanca koji je osumnjičen za zločin.

- Prvi put čujem za tog momka. Nisam znao ništa, ni da su se družili niti bilo šta slično tome. Video sam na vestima da je on osumnjičen. Naša Ivana se neće vratiti, ali bar da znamo da će njen ubica dobiti ono što je zaslužio - kaže on.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Mario Sarafciger

16.01.2023 17:18

Htela je da bude sa njim ali da se ne zna!