DEDA DO SMRTI TUKAO DEDU MOBILNIM TELEFONOM Brutalno ubistvo u staračkom domu u Zemunu!
Foto: Shutterstock/UGCB/Shutterstock

Nikola N. (89) u utorak uveče navodno je mobilnim telefonom brutalno ubio Nikolu V. (87) u staračkom domu u Zemunu, kog je prethodno pretukao. Zločin se dogodio u Gerontološkom centru u Ulici Marije Bursać.

Zločin se odigrao u sobi koja je namenjena za izolaciju zbog koronavirusa. Nikola je navodno prišao krevetu na kom je njegov imenjak ležao, seo mu na noge i počeo da ga udara pesnicama u glavu.

- Osumnjičeni je nakon pesničenja dograbio mobilni telefon i počeo da ga udara u glavu. Nesrećni čovek je pokušao da se odupre pomahnitalom korisniku staračkog doma i svom cimeru, ali nije uspeo - navodi naš izvor.

Kako saznajemo, medicinska sestra je čula zapomaganje i pritrčala je u pomoć, ali je osumnjičeni i nju udario i odgurnuo.

- Sestra je otrčala po pomoć i pozvala obezbeđenje, koje je uspelo da savlada osumnjičenog - dodaje sagovornik.

Bliski prijatelj Volšove iz Beograda ima šok-teoriju: Zna zbog čega su uhapsili Brajana! - Alo.rs

Ubijeni Nikola V. ležao je sav krvav na krevetu.

- Ležao je u lokvi krvi i nije davao znake života. Ekipa Hitne pomoći ubrzo je stigla, ali su, nažalost, lekari mogli samo da konstatuju smrt korisnika. Policija je odvela osumnjičenog. Uviđaj je trajao satima, a dalja istraga će utvrditi kako je došlo do zločina - navodi sagovornik.

Ubijeni je navodno korisnik doma već 20 godina i u sobi za izolacije se našao nakon što je nekoliko dana bio prehlađen, dok je osumnjičeni stigao dan ranije i morao je zbog procedure da boravi u istoj sobi.

- I jedan i drugi deda bili su navodno senilni i zločin se dogodio jer je osumnjičeni posumnjao da ga žrtva potkrada.

Iz Doma za stara lica u Zemunu su rekli da zasad ne mogu da daju nikakve informacije dok traje istraga, gde su naveli da ih je posetila i glavna inspekcija koja takođe ispituje slučaj. 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading