BRAJAN UBIO ANU JER JE HTELA DA GA OSTAVI I ODVEDE DECU? Majka i drugarica nestale Srpkinje otkrile jezive detalje!
Foto: Printscreen/Foto: Društvene mreže/printscreen

Policija u Kohasetu, u državi Masačusets, i dalje traga za Beograđankom Anom Volš (39), koja je misteriozno nestala 1. januara. Dosadašnja istraga je pokazala da je ona najverovatnije ubijena, a sumnja se da je zločin počinio njen suprug Brajan (48) jer je navodno planirala da ga napusti i odvede troje dece u Vašington.

Kako saznajemo, Ana je oduvek htela da se preseli s mališanima u Vašington jer je tamo radila u firmi za nekretnine, ali joj suprug to nije dozvoljavao. Upravo zbog toga se sumnja da je Brajan imao motiv da je ubije, iako se on trenutno sumnjiči samo za sabotiranje policijske istrage.

BRAJAN UBIO ANU JER JE HTELA DA GA OSTAVI I ODVEDE DECU? Majka i drugarica nestale Srpkinje otkrile jezive detalje!

Tanjug

 

Anina majka Milanka je izjavila za medije da joj se ćerka upravo na taj problem požalila u novembru prošle godine.

Rasprodala svu imovinu

Prijatelji Ane Volš rekli su da je ona stalno obećavala da će se dogoditi „veliko iznenađenje“ u novoj godini, i da su izuzetno uznemireni zbog njenog nestanka.

Majk i Mendi Silva su u poslednje četiri godine iznajmljivali stan u Reveru, u Masačusetsu, od Ane i Brajana Volša i družili su se s njima.

- Ana je žurila da se reši imovine, pa je prodala automobil i stan u kome su živeli. Prodat je za gotovinu 28. ili 29. decembra - rekao je Majk Silva.

- Rekla mi je da joj teško pada da putuje i da je prirodno da deca budu s majkom. Kod Brajana je primetila neraspoloženje, što je i nju činilo nervoznom. Dozvoljavao joj je da viđa decu, ali ne i da se preselo kod nje u Vašington jer on nije mogao da se odseli zbog kućnog pritvora - rekla je Milanka.

BRAJAN UBIO ANU JER JE HTELA DA GA OSTAVI I ODVEDE DECU? Majka i drugarica nestale Srpkinje otkrile jezive detalje!

Facebook

 

Isto je potvrdila i jedna od Aninih najboljih drugarica - Alisa Kirbi. Ona je za američke medije izjavila da je s Anom provela Božić i da je prisustvovala svađi između nje i Brajana.

Psihijatar: Zbog depresije
i besa nesposoban za život

Brajan Volš je rođen u imućnoj porodici iz Masačusetsa, a njegovo detinjstvo se smatralo „privilegovanim“, što svedoči nebrojeno mnogo pisama poslatih sudu nakon prevare koju je počinio.

Brajanov psihijatar, doktor Titman, govoreći o njegovom psihičkom stanju, navodi da se Volš osećao nevoljeno i emocionalno osakaćeno jer su ga roditelji koristili kao „piona“ u svom komplikovanom odnosu.

Brajan Volš je u mladosti poslat u internat na Roud Ajlendu, da bi kasnije upisao studije u Pitsburgu. Međutim, njegovo psihičko zdravlje počinje da se narušava tokom druge godine studija. On napušta fakultet i odlazi u specijalizovanu psihijatrijsku ustanovu „Ostin Rigs“.

- Njegova depresija, bes i anksioznost doveli su ga do toga da je bio nesposoban za život - naveo je doktor Titman, i dodao da je u bolnici vodio dugu borbu da bi prevazišao svoju mentalnu bolest.

- Imali su razmirice zbog dece. Bilo je prilično napeto. To je bio poslednji put da sam bila sa njom. Tada smo izašle na večeru, a prethodno smo išle na ples i ostale smo do kasno. Sutradan ujutru, tog petka, ona je otišla u Boston. Njihove svađe bile su oko toga kada će konačno da se presele u Vašington, kada će ona ponovo da bude sa svojom decom, to je bio njen prioritet. Oni su prolazili kroz jedan stresni period i znam da je za Božić bilo napeto. Ali nije postojalo ništa što je ukazivalo na to da se ona plašila za svoj život ili da se oseća nebezbedno - rekla je Alisa.

BRAJAN UBIO ANU JER JE HTELA DA GA OSTAVI I ODVEDE DECU? Majka i drugarica nestale Srpkinje otkrile jezive detalje!

Printscreen/Američki mediji

 

Ana u lošem odnosu sa svekrvom,
njena majka traži da se ona ispita

Milanka Ljubičić, Anina majka, izjavila je i da se njena ćerka nije najbolje slagala s Brajanovom porodicom. 

- Ona i njena svekrva nisu bile u najboljem odnosu. Mislim da čak nisu ni kontaktirale. Ni ja se s njom nisam ljudski upoznala kada sam prvi put otišla kod njih. Trebalo bi ispitati i Brajanovu majku jer nisu bile u najboljim odnosima - rekla je Milanka.

Ona kaže da je Ana bila frustrirana jer zbog posla nije mogla da provodi više vremena s decom.

- Ona je o Brajanu govorila kao o njenom najboljem prijatelju. Oboje su bili vrlo bliski. Uvek je govorila da je njihova ljubav bila na prvi pogled i da mu je verovala, da je on dobra osoba, da je sve što je uradio u prošlosti zapravo posledica samo loših i nesmotrenih odluka - rekla je ona.

Sina nahvalila, o Ani šturo...

Dajana Volš, Brajanova majka, napisala je pismo sudu nakon što je on optužen za prevaru u vezi s prodajom lažnih slika Endija Vorhola. Ona je tada napisala da je Brajan „jedini razlog zbog kojeg ona ustaje ujutru“.

Pismo je napisala na četiri strane i u njemu je, govoreći o sinu, i mnogo toga rekla i šta misli o snaji Ani.

„On je jedina osoba koja brine o meni i uvek je tu za mene. Na njega se oslanjam za sve što mi treba u životu. Brajan me vodi lekaru na sve kontrole zbog višestrukih operacija raka pluća i drugih zdravstvenih problema“, napisala je Dajana Volš.

Ona se potom kratko osvrnula i na odnos sa snajom, sada nestalom Anom.

„Nažalost, nemam dobar odnos sa snajom, razlog je su verovatno kulturološke razlike. Zbog toga je moj sin jedina stabilna tačka u mom životu, naročito što me čini srećnom je to što zbog njegove brige mogu da viđam unuke“, kazala je majka Brajana Volša.

Podsetimo, istražitelji su na deponiji u Pibodiju pre dva dana pronašli dokaze zbog kojih se sve više sumnja da je Ana ubijena. U smeću su nađeni krvava sekira, testera, tepih i iskorišćena sredstva za čišćenje. Takođe, pretražen je i kontejner koji se nalazi nedaleko od kuće Dajane Volš, Brajanove majke, ali i još nekoliko prikolica za smeće, koje su zaplenjene tokom istrage.

BRAJAN UBIO ANU JER JE HTELA DA GA OSTAVI I ODVEDE DECU? Majka i drugarica nestale Srpkinje otkrile jezive detalje!

Printscreen/Američki mediji

 

Prethodno je u podrumu porodične kući Volša pronađen krvav i oštećen nož, ali i tragovi krvi po podu.

Pokušao da ubije pet policajaca

Brajan Volš, kako pišu američki medij, napao je policajce koji su pokušavali da razgovaraju sa njim 2019. godine za vreme istrage krijumčarenja antikviteta iz Kine.

Volš je, nakon što je izbačen iz testamenta oca, poznatog neurologa Tomasa Volša, opljačkao imanje, uništio testament i sebe označio kao naslednika.

„Svedok sam iz prve ruke za šta je Brajan bio sposoban“, napisao je prijatelj Brajanovog oca Fred Peskatore u izjavi pod zakletvom iz 2019, podnetoj u sudu tokom suđenja suprugu Ane Volš za prodaju lažnih slika.

„Video sam Brajana kako pokušava da prokrijumčari antikvitete iz Kine. Bukvalno je pokušao da ubije četiri ili pet policajaca koji su došli da razgovaraju sa njim o zločinu. Brajan nije samo sociopata, već i veoma ljuta i nasilna osoba“, napisao je Peskatore.

Brajan Volš je, kako je utvrđeno, 2. januara, dan posle nestanka Ane, otišao u radnju i kupio sredstva za čišćenje za 450 američkih dolara. Takođe, u njegovom internet pretraživaču uočeno je da je guglao „kako se otarasiti tela žene od 50 kilograma“ i „kako raskomadati telo“. Anin nestanak prijavio je tri dana kasnije, nakon čega je uhapšen jer je policiju navodio na lažne tragove. U potragu za Anom uključeno je oko 1.000 policajaca.

Posle zločina otišao da kupi smutije

Brajan Volš je 2. januara, dok je uveliko trajala potraga za njegovom suprugom, snimljen u lokalnom đus baru kako kupuje napitke. Kako se vidi na snimku, on je u bar ušao u 9.57 sati, nakon čega je poručio tri smutija - jedan od čokolade i putera od kikirija i dva velika od kikirikija, banane i meda.

BRAJAN UBIO ANU JER JE HTELA DA GA OSTAVI I ODVEDE DECU? Majka i drugarica nestale Srpkinje otkrile jezive detalje!

Twitter

 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
peja kostolac

12.01.2023 08:12

Srpska snajka i Američki san.