KAKO JE PAO ALBANAC OSUMNJIČEN ZA UBISTVO IVANE SA ZVEZDARE Policiji zapao za oko kad je počeo da piše po Fejsbuku!
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija M.J.

Studentkinju Ivanu K. (26) sa Zvezdare, prema još nepotvrđenim informacijama, ubio je njen prijatelj Albanac J.G. iz Crne Gore tako što ju je jednom rukom davio, a drugom začepio nos, pokazali su prvi detalji iz istrage.

Iz obližnjeg objekta kamere su kobnog dana snimile Ivanu i mladića kako idu ka zgradi u kojoj ona živi. I veštačenje baznih stanica potvrdilo je da je J.G. bio pored devojke u trenutku smrti. Policija je na telu Ivane našla DNK-a trag koji pripada J.G.

- On je ubrzo napustio Srbiju i veruje se da se krije u Crnoj Gori. Policiji je zapao za oko kada se obratio pokojnoj Ivani na društvenim mrežama, a kada su istražitelji hteli da obave razgovor sa njim nije više bio dostupan. Od samog početka smo znali da je zločin počinio neko ko je poznavao Ivanu- kaže izvor iz policije.

KAKO JE PAO ALBANAC OSUMNJIČEN ZA UBISTVO IVANE SA ZVEZDARE Policiji zapao za oko kad je počeo da piše po Fejsbuku!

Printscreen

 

Na dan kada je njeno telo pronađeno on je u statusu na Fejsbuku napisao: "Anđele moj. Čisto nemogu da vjerujem da se tebi ovo desilo. Biceš u mom srcu zauvjek. Neka ti je crna zemlja laka duso moja.. R.I.P Ivana Krivokapić".

Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Podesećanja radi, Ivanino beživotn telo pronašla su braća 24. decembra u iznajmljenom stanu na Zvezdari. Kako im se nije javljala na telefon, razvalili su vrata stana i zatekli je na krevetu otkopčanih pantalona i podignute bluze.

Ugledali su modrice po vratu, a imala je i povrede usne, oka, ali i prstiju na šaci i podlaktice, što sve ukazuje da se do poslednjeg daha borila za život.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading