NOVI STRAVIČNI DETALJI U VEZI NESTANKA BEOGRAĐANKE Muž je iskasapio, a pomagala mu osoba kojoj je Ana verovala? Policija traga za još jednom osobom!
Foto: Privatna arhiva/Društvene mreže

Beograđanka Ana Volš (39) misteriozno je nestala posle dočeka Nove godine u gradu Kohaset u državi Masačusets! Novi dokazi ukazuju na mogućnost da je nesrećnu ženu usmrtio njen suprug Brajan Volš (46), a ono što posebno ledi krv u žilama jeste sumnja da bi u sve mogla da bude umešana još jedna osoba i da je pomagala ubici!

Prema rečima našeg izvora, ukoliko se dogodilo ubistvo, ubica je ovakav zločin morao da planira dosta dugo, a sve to ne bi mogao da učini bez još jedne osobe. Policija traga za još jednom osobom koja bi mogla da bude umešana u sve to.

- Novi dokazi sve više senku sumnje bacaju na njenog supruga Brajana Volša. Sumnja se da je izbo nožem, a zatim iskasapio sekirom. Međutim, ukoliko je on ubica, njemu je morao još neko da pomogne u uklanjanju tela i dokaza i strahuje se da je reč o nekome iz Aninog okruženja u kojeg je ona imala poverenja - navodi izvor. 

NOVI STRAVIČNI DETALJI U VEZI NESTANKA BEOGRAĐANKE Muž je iskasapio, a pomagala mu osoba kojoj je Ana verovala? Policija traga za još jednom osobom!

Tanjug

 

Brajan Volš je priveden zbog sumnje da je davao pogrešne informacije policiji u vezi nestanka njegove supruge, a prilikom privođenja smejao se sve vreme.

Međutim, kada su u sudu počeli da iznose detalje o Aninom telefonu gde je poslednji put lociran, kao i to da postoje dokazi da je kupovao sredstva za čišćenje, počeo je uspaničeno da gleda po sudu i mlatara glavom.

Podsetimo, policija je saopštila da je istragom utvrđeno da je Brajan dan nakon što je Ana nestala kupio sredstva za čišćenje vredna 450 američkih dolara. On je priveden zbog sumnje da je obmanjivao policiju netačnim informacijama. Nestanak supruge prijavio je tri dana kasnije, a pored toga što nije prijavio da je kupovao sredstva za čišćenje, policija je u podrumu njihove kuće pronašla krvave tragove i nož.

NOVI STRAVIČNI DETALJI U VEZI NESTANKA BEOGRAĐANKE Muž je iskasapio, a pomagala mu osoba kojoj je Ana verovala? Policija traga za još jednom osobom!

Tanjug

 

- Policija je s psima i lopatama pretraživala i prekopavala celo imanje porodice Volš. U podrumu su pronađeni krv i oružje koje je bilo oštećeno, a utvrđeno je da je Brajan na internetu pretraživao „kako se rešiti tela žene od 50 kilograma“ i „kako raskomadati telo“. Sumnja se da je ubica nesrećne žene ostale dokaze bacio u kontejner sa đubretom, čiji je sadržaj završio na deponiji koja se i dalje pretražuje - navode izvori bliski istrazi i podsećaju da je utvrđeno da je Anin suprug dan nakon njenog nestanka kupio cerade, kofu, ali i lepljivu traku, a da je njen nestanak prijavio tri dana kasnije!

Kako saznajemo, na deponiji su u kesama za otpatke pronađeni sekira, noževi, testera, tepih, tragovi krvi i iskorišćena sredstva za uklanjanje tragova, zbog čega se sumnja da je nesrećna žena brutalno ubijena i iskasapljena.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Nono

11.01.2023 09:30

Ove nase devojke, nazalost, samo da se udaju,tamo negde. Nema veze za koga, samo da su negde. Oni kazu " kulturoloski" se ne razumemo (sto znaci- mrzimo vas) Tuzno.

Mario Sarafciger

11.01.2023 10:23

Srbin (Anin poznanik) koji je policiji rekao da sumnja da se Ana ubila ,izazvao sumnju kod policije jer niko nije ni pominjao mogučnost da se ubila . Možda je i on bio umešan i pomogao ovom bolesniku da ubije jadnu ženu i da se otarasi leša

aca

11.01.2023 10:37

ko iz njenog najblizeg okruzenja mu je pomogao? najstariji sin? batler?

Mirjana

11.01.2023 12:05

Ovo je UŽASSSS!!!Tragedija,tuga,bol...za Anu,decu,majku,sestru.....Bol nemerljiv....