ZASTRAŠUJUĆI DETALJI NESTANKA SRPKINJE U AMERICI Nađene krvava testera i sekira OD ANE NI TRAGA!
Foto: Printscreen/Foto: Društvene mreže/printscreen

Srpkinja Ana Volš (39), koja je misteriozno nestala 1. januara posle dočeka Nove godine u državi Masačusets, najverovatnije je brutalno ubijena i iskasapljena! Na to ukazuju novi dokazi koje su istražitelji pronašli na lokalnoj deponiji - krvava sekira, testera, tepih i iskorišćena sredstva sa čišćenje!

Specijalci s obučenim psima nastavili su da pretražuju imanje porodice Volš, a istragu su proširili i na deponiji u Pibodiju. Kako navode lokalni mediji, policija je tamo pronašla dokaze u vezi sa nestankom Beograđanke udate za američkog državljanina Brajana Volša (48).

ZASTRAŠUJUĆI DETALJI NESTANKA SRPKINJE U AMERICI Nađene krvava testera i sekira OD ANE NI TRAGA!

Društvene mreže

 

Aninu decu preuzela socijalna služba!

Kako navode američki mediji, brigu o deci Ane Volš preuzele su socijalne službe. Ona i Brajan imaju troje dece, svi su dečaci. Najstariji ima šest godina, a najmlađi dve, i nijedno nema srpsko državljanstvo.

- Trenutno najviše brinem za njihovu decu. Samo razmišljam da li su ona bezbedna - rekao je za američke medije Anin i Brajanov prijatelj Džem Mutl.

On je dodao da su socijalne službe preuzele njihovu decu i da se trenutno staraju o njima.

Pod lupom su i kontejneri u okolini kuće porodice Volš. Vlasnik firme „Šon Haris enterprajz“ iz Kohaseta rekao je reporterima „Boston 25 njuza“ da su njegove dve prikolice za smeće zaplenjene u okviru istrage, kao i da su istražitelji kontaktirali sa njim u subotu uveče. On je po dogovoru sa policijom odneo kontejnere na ugovorenu lokaciju i predao ih.

ZASTRAŠUJUĆI DETALJI NESTANKA SRPKINJE U AMERICI Nađene krvava testera i sekira OD ANE NI TRAGA!

Foto: Youtube/Printscreen

 

Poslednji video Anu živu!

Džem Mutl je poslednja osoba koja je videla Anu Volš živu. Reč je o muškarcu koji je bio sa njima za doček Nove godine.

- Svi zajedno smo se veselili, slavili, igrali se s decom, a potom se zagrlili i nazdravili, sve ono što radite za Novu godinu. Nije bilo naznaka nekih problema, samo proslava. Sedela je pored mene na barskoj stolici za ostrvom u kuhinji. Apsolutno nije bilo naznaka da će se te noći dogoditi bilo kakva tragedija, nestanak ili bilo šta drugo - rekao je Mutl za CBS.

Haris je rekao da su se prikolice za smeće nalazile na stanici u Ulici Cedar u Kohasetu i da su verovatno poslednji put ispražnjene pre novogodišnjih praznika.

ZASTRAŠUJUĆI DETALJI NESTANKA SRPKINJE U AMERICI Nađene krvava testera i sekira OD ANE NI TRAGA!

Foto: Printscreen/instagram

 

- Ulažu se veliki napori da se pronađu dokazi koje je Brajan Volš, suprug Ane Volš, možda bacio u neki kontejner ili kantu - navodilo je više izvora za američke medije.

ZASTRAŠUJUĆI DETALJI NESTANKA SRPKINJE U AMERICI Nađene krvava testera i sekira OD ANE NI TRAGA!

Foto: Wikipedia

 

Brajan opljačkao mrtvog oca i odneo sliku Salvadora Dalija

Brajan je tokom 2018. ukrao iz doma svog oca Tomasa skupocene slike Salvadora Dalija, automobil i ostalu luksuznu robu. Kako prenose mediji, njegov otac je preminuo u Indiji u 71. godini, neposredno pre pljačke, što je Brajan iskoristio da se ušunja u vilu na obali Hulu, vrednu 710.000 američkih dolara.

- Porodica je Brajana optužila da je iz vile ukrao umetnička dela Salvadora Dalija i Džoan Miro vredna gotovo milion američkih dolara, ali i automobil i ostalu luksuznu robu - navodi izvor.

On je navodno planirao i da proda očevu kuću za 140.000 američkih dolara više od njene vrednosti. Ukradene stvari je hteo da proda na internetu, a o smrti oca nije obavestio nijednog rođaka. Međutim, sprečen je u tome jer je jedan od rođaka ipak otkrio njegove namere.

Kako saznajemo, na deponiji su u kesama za otpatke pronađeni sekira, noževi, testera, tepih, tragovi krvi i iskorišćena sredstva za uklanjanje tragova, zbog čega se sumnja da je nesrećna žena brutalno ubijena i iskasapljena. Dokazi pronađeni prethodnih dana bacaju sumnju na njenog supruga Brajana s kojim ima troje dece.

Takođe, odnet je kontejner sa đubretom u delu gde stanuje Brajanova majka.

Policija je saopštila da je istragom utvrđeno da je Brajan dan nakon što je Ana nestala kupio sredstva za čišćenje vredna 450 američkih dolara. On je priveden zbog sumnje da je obmanjivao policiju netačnim informacijama. Nestanak supruge prijavio je tri dana kasnije, a pored toga što nije prijavio da je kupovao sredstva za čišćenje, policija je u podrumu njihove kuće pronašla krvave tragove i nož.

- Policija je s psima i lopatama pretraživala i prekopavala celo imanje porodice Volš. U podrumu su pronađeni krv i oružje koje je bilo oštećeno, a utvrđeno je da je Brajan na internetu pretraživao „kako se rešiti tela žene od 50 kilograma“ i „kako raskomadati telo“. Sumnja se da je ubica nesrećne žene ostale dokaze bacio u kontejner sa đubretom, čiji je sadržaj završio na deponiji koja se i dalje pretražuje - navode izvori bliski istrazi i podsećaju da je utvrđeno da je Anin suprug dan nakon njenog nestanka kupio cerade, kofu, ali i lepljivu traku, a da je njen nestanak prijavio tri dana kasnije!

ZASTRAŠUJUĆI DETALJI NESTANKA SRPKINJE U AMERICI Nađene krvava testera i sekira OD ANE NI TRAGA!

Tanjug

 

Ana branila muža kad je uhapšen!

Anin suprug Brajan odranije je poznat policiji jer je 2018. proglašen krivim za prodaju dve lažne slike Endija Vorhola za 80.000 dolara. Tokom saslušanja u saveznom sudu prošlog juna Ana je napisala pismo sudiji kako bi svom mužu pružila podršku pre izricanja presude.

„ Tokom ovih osam meseci, naša porodica je bila u mogućnosti da bude zajedno tokom mnogih prekretnica: naš najmlađi sin je napunio godinu, naš srednji sin je počeo da govori, a najstariji sin ima samo nekoliko nedelja od završetka godine i pripreme za prvi razred. Izgubio je i prvi zub“, napisala je u pismu, i dodala da joj je bio od velike pomoći nakon što je njena majka pretrpela moždanu aneurizmu u decembru 2021.

„Ne samo da joj je spasao život, već je njoj i celoj porodici doneo udobnost i radost tokom njene bolesti“, stoji u pismu u kojem je naglasila da je za to vreme Brajan nastavio da se brine i o svojoj bolesnoj majci i bude uz njihove dečake iz dana u dan.

 „Brajan je dosledno radio na razbijanju prethodnih loših navika svoje porodice i svi se radujemo novom poglavlju njegovog života“, napisala je Ana saveznom sudiji.

 

- Iz njihove kuće policija je iznela nekoliko kutija s dokazima, dok su iz garaže odvezli džip „volvo“, koji je u vlasništvu Aninog supruga Brajana - navodi izvor američkih medija.

Podsetimo, Ana Volš je nestala nakon što je sa suprugom u njihovoj kući u Kohasetu dočekala Novu godinu. Na proslavi su imali i gosta, koji ih je napustio oko 1.30 sati posle ponoći.

Brajan je istražiteljima ispričao da je Ana dva sata kasnije pozvala taksi kako bi otišla na aerodrom, odakle je trebalo poslom da otputuje u Vašington. Međutim, dosadašnji tragovi ukazuju na to da nesrećna žena u taksi nije ni ušla. Iako je Brajan tvrdio da je Ana izašla iz kuće oko četiri ujutru 1. januara, njen mobilni telefon lociran je u delu kuće sutradan, 2. januara!

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading