PROLIO KRV NA BADNJE VEČE U SELU KOD SVILAJNCA Ženi ljubio ruke, pa je ubio hicima iz lovačke puške, zločin do detalja isplanirao!
Foto: Privatna arhiva/Facebook/MUP Srbije

Ubica je posle zločina svom rođaku Slađanu Todoroviću rekao: "Ja sam završio. Ubio sam Tatjanu". 

Kako je Slađan ispričao tada za medije, krv je bila svuda: u spavaćoj sobi, u hodniku...

- Telo Tatjane je bilo u spavaćoj sobi, a noge u hodniku. Okrenuo sam se prema Draganu i pitao ga šta je to uradio, a on mi je, držeći lovačku pušku u rukama, odgovorio da će sada i sebi da presudi. Preselo nam je i Badnje veče i Božić. Svi u komšiluku smo potreseni - rekao je on.

Nakon što je ubio suprugu, Dragan se tri puta ubo nožem u garaži, a lekari su ga prevezli u bolnicu u Ćupriji da mu ukažu pomoć.  

On je priznao zločin, ali nije umeo da objasnio zašto ga je počinio. 

Inače, Todorović je mobilnim telefonom snimio pripremu Badnje večeri sa suprugom. Prema informacijama koje su objavljene, on je s Tatjanom pekao prase, smejali su se, veselili, a čak joj je i ljubio ruke. Ipak, pisalo se i da je Todorović kobne večeri pio rakiju, iako 20 godina pre toga navodno nije okusio alkohol jer je pijan kolima ubio čoveka. 

Čitavu idiličnu scenu navodno je namerno izrežirao kako bi pijanstvom opravdao zločin. 

Komšija ove porodice rekao je da je Todorović bio posesivan i da je na sve načine pokušavao da održi kontakt s Tatjanom nakon što ga je napustila. 

- Jako je nervozan i pokušavao je na svaki način da ipak održi kontakt sa njom. Tatjana je otišla i zaposlila se u Beogradu, gde je on često odlazio i svakodnevno je zvao telefonom. Korak po korak, Todorović je uspeo da Tatjanu vrati u selo, ali očito ona nije pristajala da tu ostane zauvek - rekao je komšija.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading