POSLE HORORA U KIKINDI Erika organizuje sahranu za bivšeg muža, ali i partnera kojeg je on ubio!
Foto: Printscreen/Printscreen

Erika M. zbog koje se, verovatno, u Kikindi, u utorak, 3. januara, dogodio nezapamćen zločin, kada je njen bivši muž Zoltan Mesaroš (57) ubio njenog dugogodišnjeg partnera Timu Zakića (63), a onda izvršio samoubistvo, organizovaće sahrane obojici muškaraca.

Mesaroš će biti sahranjen danas u Ruskom Selu, gde je, inače, živeo, a Zakić sutra u Kikindi, gde je bilo njegovo prebivalište. Tako će se Erika M. na dostojan način oprostiti od obojice muškaraca koji su obeležili njen život i tragično završili.

Podsećamo, zločin se dogodio u utorak rano ujutro, kada je Zoltan Mesaroš iz Ruskog Sela sačekao Timu Zakića ispred njegove kuće u naselju Zeležnički novi red 128 A u Kikindi i tu ga usmrtio udarcima čekićem i ubodima nožem. Nakon toga se obesio na tavanu Zakićeve kuće.

POSLE HORORA U KIKINDI Erika organizuje sahranu za bivšeg muža, ali i partnera kojeg je on ubio!

Foto: Alo!/Miroslava Obadić

 

Ovo ubistvo i samoubistvo verovatno se dogodilo oko pet sati ujutro, a njihova tela pronađena su nekoliko sati kasnije, kada su komšije primetile krv na vratima Zakićeve kuće i odmah pozvale policiju.

Telo Zakića policija je pronašla u prizemlju kuće, a obešenog Mesaroša na tavanu. Zločin se dogodio nakon što se Zakić vratio iz Ruskog Sela gde je Eriku M. odvezao na posao u pekaru gde je godinama radila.

- Ona nije bila ljubavnica Zakiću već njegova dugogodišnja partnerka. Ona je ostavila muža pre šest-sedam godina, ali se nisu sudski razveli. Sa Zakićem je bila u dugogodišnjoj vezi i to su svi znali. Ona je bila u kući u Železničkom novom redu i to su znale sve komšije. Znala je i njena ćerka, a znao je i Zoltan. Nije ona sad počinila preljubu, pa se Mesaroš iznenadio. On je dugo godina radio u inostranstvu, ali se vratio i radio je na nekom voćnjaku u okolini Kikinde. Tako nam je ona rekla. Šta mu je sada zasmetalo, sam Bog će znati. Mogli su fino da se razvedu i svako nastavi svoj život – ispričao nam Kikinđanin dobro upućen u ovaj slučaj.

POSLE HORORA U KIKINDI Erika organizuje sahranu za bivšeg muža, ali i partnera kojeg je on ubio!

Foto: Alo!/Miroslava Obadić

 

Svi poznanici ovih ljudi svedoče da je veza Erike M. i Time Zakića trajala godinama i da se za nju znalo. Erika M. je napustila muža i preselila se iz Ruskog Sela u Kikindu. Zoltan Mesaroš je živeo u Ruskom Selu, godinama je radio u Mađarskoj, ali se nedavno vratio. Erika i Zoltan imaju ćerku i dvoje unučadi. Njihova ćerka znala je za vezu svoje majke i Time Zakića, čak joj je on nekada čuvao decu. Erikina ćerka i Zakić radili su u istoj firmi, on je bio kondukter, a ona dispečer. Zakić se pre nešto više od godinu dana penzionisao.

Zanimljivo je da je Erikino ime naznačeno na osmrtinici ili parti, kako kažu u Kikindi, samo za Zoltana Mesaroša, ali ne i na onoj za Timu Zakića. Kako je napisano, ožalošćenu porodicu Mesaroša čine supruga Erika, ćerka, zet, unuci, a za Timom, koji se nikada nije ženio i nema decu, žale „njegovi najmiliji“.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading