UŽASAVAJUĆI DETALJI KRVAVOG PIRA U KIKINDI Ljubomorni muž komšiju davio žicom, ubadao nožem i tukao čekićem!
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Treći dan nove godine u Kikindi počeo je monstruoznim ubistvom i samoubistvom na periferiji grada u Ulici Železnički novi red 128 A u kojem se desilo krvoproliće. Mesaroš koji je radio u Švajcarskoj dugo godina došao je u kuću Zakića i počinio brutalan zločin, usmrtivši ga nožem i čekićem, a potom se ubio na tavanu iste kuće.

Kako navode komšije, najverovatnije je u pitanju zločin iz strasti i ljubomora. Za ljubavnu aferu svoje supruge Zoltan je, pretpostavlja se, saznao tako što mu je neko javio da ga supruga vara. Žena je na dan zločina bila u kući ubijenog, ali je ujutru otišla na posao i nije bila prisutna kad se zločin dogodio. Policiju je zvala komšinica koja živi u blizini i prijavila je da je čula buku iz Zakićeve kuće.

- Policija je u kući na podu pronašla beživotno telo Time. Na stomaku je imao povrede najverovatnije od noža, oko vrata žicu ili uže zategnuto sa tragovima krvi, a na glavi povredu koja ukazuje na fizički prelom lobanje. Na stolu u kući pronađen je nož sa tragovima krvi, u kupatilu pored WC šolje čekić sa tragovima krvi - kaže izvor Alo! blizak istrazi.

UŽASAVAJUĆI DETALJI KRVAVOG PIRA U KIKINDI Ljubomorni muž komšiju davio žicom, ubadao nožem i tukao čekićem!

Foto: Alo!/Miroslava Obadić

 

Policija je pretresom kuće na tavanu pronašla i Zoltana obešenog.

- Na njegovoj obući i odeći pronađeni su tragovi krvi, najverovatnije od žrtve. Prvi rezultati istrage ukazuju na to da je Mesaroš ubio Zakića, a zatim se obesio - dodaje naš sagovornik.

UŽASAVAJUĆI DETALJI KRVAVOG PIRA U KIKINDI Ljubomorni muž komšiju davio žicom, ubadao nožem i tukao čekićem!

Foto: Alo!/Miroslava Obadić

 

 

Umesto kafe - horor!

Komšinica Vila Kačavenda kaže da je sa žrtvom bila u dobrim komšijskim odnosima.

- Bio nam je kao rođak. Živeo je sam u kući, a pre nešto više od godinu dana otišao je u penziju. Bolovao je od dijabetesa. Ni na kraj pameti nam nije bilo da se desilo ubistvo. Pomislila sam da je možda pao ili nešto tome slično. Sa njim je jutros trebalo da popijemo prvu jutarnju kafu, a potom i da se počastimo kolačima - priča u šoku Vila.

Tima Zakić je bio penzionisani kondukter, kaže komšinica Vila Kačavenda, koja je na ulaznim vratima kuće u kojoj se odigrao krvavi pir videla krv kada je nešto posle osam sati krenula da otključa kapiju.

- Primetila sam da su komšijina vrata krvava. Odmah sam probudila supruga. Uspaničeno sam mu saopštila da se kod komšije nešto čudno dešava. Potom smo obavestili jednu našu komšinicu koja radi u policiji, a ona je pozvala patrolu. Policija je ubrzo stigla i u hodniku u lokvi krvi pronašla Timino beživotno telo - prepričava Vila.

Beživotna tela Time Zakića (62) i Zoltana Mesaroša (59) biće poslata u novosadski Zavod za sudsku medicinu radi obdukcije. Slučaj je preuzelo Više javno tužilaštvo u Zrenjaninu, koje je obavilo uviđaj.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA


PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Žigolo

04.01.2023 11:15

Ala je ovaj naudio ženi, ubio komšiju sa kojim se švalerala i on se obesio pa sada žena (navodna) švalerka mora da traži novog švalera ... nema tog blesimetra koji je u stanju da izmeri taj nivo gluposrti

Mario Sarafciger

04.01.2023 13:23

Ne beri brigu Žigolo ,ona ima jošte dvojicu mada su malo dalje---par stotina metara u drugoj ulici . Samo se bojim da se njih dvojica sad ne pobiju !