KO JE CRNOGORAC KOJI JE OTEO DEVOJKU U MIRIJEVU Zlostavljao je i ranije, hteo da joj zapali stan!
Foto: Alo/Foto: Nenad Vujanović/Privatna arhiva

Sergej N. (22) je, kako se sumnja, ušao je u stan u kojem Staša živi s majkom Vesnom L., te uz pretnje pištoljem izvukao svoju bivšu devojku.

- One žive same, otac ne živi sa njima. To traje mesecima, oni se pobiju pa se pomire. Tuku se stalno, a on stalno i dolazi. Kad mu ne otvore vrata on lupa, a mislimo da mu je ona juče otvorila - objašnjava komšija porodice.

Prema njegovim rečima, Sergej N. je dolazio čak i na fakultet, gde je pretukao devojku koja je pozvala policiju, nakon čega je fakultet tražio zaštitu.

- Stašini drugari koji idu sa njom na fakultet nisu smeli da idu na predavanja jer su ga se plašili. On je stalno dolazio po nju, a njena drugarica je jednom pozvala policiju, zbog čega ju je on pretukao. Ispred fakulteta sada stoji policajac - objašnjava on.

Kako objašnjava, pre mesec dana je Sergej pokušao da im zapali stan tako što je tečnost ubrizgao u ulazna vrata sa spoljne strane i na taj način pokušao da ih uguši.

- Pitali smo zašto se tome ne stane na put, ali njena majka je rekla da su se oni ludo voleli, a da je on sada ljubomoran - objašnjava naš sagovornik.

Podsetimo, drama se odigrala sinoć oko 23 sata kada je Sergej ušao u stan u kojem njegova bivša devojka Staša živi sa majkom Vesnom L. te uz pretnju pištoljem je oteo.

Policija ga je ubrzo pronašla u obližnjoj ulici, a kako smo pisali, Sergej je i ranije zadržavan zbog krivičnih dela u kojima su žrtve bile takođe Staša i Vesna. On je tada bio proteran iz Srbije sa zabranom ulaska.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading