IVANA JE STALNO BILA NASMEJANA Kolege preminule devojke u šoku, njena smrt i dalje obavijena velom tajne
Foto: Printscreen/Foto: Alo ilustracija M.J.

Velika porodica, mnogobrojni prijatelji, komšije i meštani, skupljali su se od jutra u kapeli da se oproste od Ivane čija ih je iznenadna i još uvek misteriozna smrt užasno potresla, a za kojom je  plakalo i nebo budući da je kiša lila dok su se ljudi skupljali kod kapele da je isprate na večni put.

Nakon što je sanduk spušten u raku, muškarac srednjih godina od pokojnice se oprostio se kraćim govorom rekavši na kraju: "Golubice, sejo moja mila, raširi svoja krila. Leti visoko".

 Ranije o Ivani je pričao njen kolega sa kojim je radila u restoranu.

Ivana je bila vredna i radna. Osim što je studirala nije se libila posla i to u restoranu. Ja sam bio u kuhinji, a ona za šankom. Kroz vrata smo pričali, bila je duhovita i jako pozitivna. Niko je nikad nije video neraspoloženu, stalno je imala osmeh na licu.  Uvek je pronalazila vreme da sa svakim popriča i malo se našali. Takvu ću je pamtititi, nasmejanu – rekao je njen kolega.

U međuvremenu su stigli i prvi rezultati obdukcije. Navodno je ustanovljeno da ona nije zadavljena, kao i da nad njom nije vršeno nasilje. Ipak, njena smrt i dalje je obavijena velom misterije, jer je pronađena u zaključanom stanu, a ključa nema. Misteriju, kako se očekuje, rešiće rezultati toksikologije.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading