DETALJI UBISTVA SRBINA U KAMBODŽI Policija traga za belim "leksusom", motiv likvidacije i dalje misterija
Foto: Printscreen/Facebook

Strahinja Dačković (37) iz Brusa ubijen je na ulici u Pnom Penu, glavnom gradu Kambodže, kada su napadači pucali na njega iz automobila u pokretu.

Ubistvo se dogodilo u subotu, pola sata pre ponoći u luksuznoj četvrti. Jedan od očevidaca ispričao je da je na Dačkovića pucao naoružani napadač iz belog automobila marke „leksus“ koji se zaustavio pored njega.

DETALJI UBISTVA SRBINA U KAMBODŽI Policija traga za belim

Printscreen

 

 

- Pre pucnjave, očevici su videli nekoliko muškaraca u automobilu, kako se voze oko hotela, a zatim su čuli najmanje tri pucnja. Kada su potrčali da vide šta se desilo, ispred zgrade su zatekli teško povređenog muškarca - prenosi portal Kmer tajms.

Svedok je ispričao da je stranac stajao sam ispred stana kada se pored njega zaustavio „leksus“.

- Auto je odjurio nakon pucnjave. Žrtva je i dalje bila živa - rekao je on.

Ulični prodavac pića ispričao je novinaru Kmer tajmsa da je Dačkovića viđao gotovo svakodnevno.

- Često je džogirao i radio vežbe u blizini. Video sam ga mnogo puta ranije, ali nisam ga poznavao - rekao je prodavac.

Policija je potvrdila da se dogodila pucnjava i saopštila da je žrtva preminula po dolasku u bolnicu od teških povreda. Kako su saopštili, ubijen je strani državljanin, ali njegov identitet nije bio objavljen u medijima.

DETALJI UBISTVA SRBINA U KAMBODŽI Policija traga za belim

Facebook

 

 

Hvalio se novcem i oružjem

Na društvenim mrežama Dačković se hvalio novcem i oružjem, a na jednoj slici pozirao je i sa automatskom puškom! Najviše fotografija nastalo je u Nemačkoj.

„Bratić, samo nemoj promašit“, napisao mu je prijatelj ispod slike s puškom. Ispod fotografije na kojoj pozira bez majice sa pištoljem u ruci, napisao je: „Vratiće se rode“, aludirajući na domaću seriju.

- Hitna pomoć je na nosilima odnela povređenog do saniteta. Ljudi su se okupili kako bi pomogli, stvorila se velika gužva - naveli su tamošnji mediji i dodali da se utvrđuje motiv ovog zločina.

Strahinja je rodom iz Brusa, ali je već duže vreme živeo van Srbije. Njegova porodica je juče održala opelo u Brusu u Crkvi Sv. Preobraženja gospodnjeg kako bi se oprostili od njega, budući da procedura oko transporta tela može da potraje.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading