NJENA SMRT I DALJE POD VELOM MISTERIJE Ivanu (26) danas sahranjuju u Lovćencu
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija M.J.

Ivana Krivokapić (26) koja je u subotu nađena mrtva u stanu na Zvezdari biće sahranjena sutra u 15 sati u groblju u Lovćencu, a njeni roditelji i familija počinju da primaju saučešća od 10 sati danas.

- Ostavila nas je da za njom večno tugujemo- saopštila je ožalošćena porodica.

Kako mediji saznaju, obdukcija devojke je završena.

Ona je imala povrede po telu, a Ivanina smrt se vodi kao sumnjiva.

Istragu vodi zamenik Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Podsetimo, njeno telo bilo je u lošem stanju, ona je mrtva ležala na krevetu više od 4 dana, a osim podliva na vratu, imala je rane na temenu i rukama, nadležni nisu uspeli da nađu ključ, te su skinute sve nadzorne kamere koje će pokazati da li i ko je dolazio kod nje u stan.

Osim kamera, ključ ove istrage je i obdukcija, koja bi trebalo da bude gotova sutra, a posle koje će se znati tačan uzrok smrti.

Osim rana i podliva, njoj su, podsetimo, bile otkopčane pantalone i podignuta majica, a telo je počelo da "truli".

Vrata su na silu otvorila njena braća koja su pokušavala da je dobiju 4, 5 dana na telefon, ali bez uspeha.

Nesrećnu devojku pronašao je brat N.U. (37) koji, kako saznajemo nezvanično, živi u Pančevu, pošto mu se nije javljala nekoliko dana na telefon, te se pretpostavlja da je toliko dana i mrtva.

Komšije otkrile detalje iz Ivaninog života

Ivana je iz mesta je Lovćenac u opštini Mali Iđoš.

Selo oplakuje nastradalog molera u Šapcu - Alo.rs

Kako saznajemo od sagovornika iz tog sela, radi se o devojci koja je bila za primer, ona je studirala na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu, a po rečima našeg sagovornika u oktobru je tražila stan u Beogradu, pa se pretpostavlja da se u tom periodu preselila u ovaj stan na Zvezdari.

Bila je uzoran đak i student, a išla je u gimnaziju Žarko Zrenjanin u Vrbasu, nakon čega je nastavila studije u Novom Sadu, a nije poznato da li je imala emotivnog partnera. Njeni roditelji navodno su razvedeni, a porodica poseduje dve kuće u selu.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading