zatvor
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen, ilustracija

Sve se dogodilo 26. decembra 2020. godine kada je Atansaković sa devojkom (14) Nikolinom došao pred Tanićevu kuću i zatražio razgovor. Prethodno je u selu izbila tuča u kojoj je Nemanja zadobio modrice i podlive.

- Zašto me isprebijaste onoliko brate - rekao je Nemanja Milanu, a onda je došlo do borbe noževima jer su očigledno obojica imala sečiva. Nemanja je uboden šest, a smrtno četiri puta u grudi nakon čega je izdahnuo.

- Žao mi je što se to tako dogodilo. Nisam imao nameru da se to tako dogodi - rekao je Tanić kada se iznosila završna reč.

Sudija Mirko Drašković je obrazložio da je u kritičnoj tuči naneo i laku telesnu povredu maloletnoj N.S. (15).

Odbrana je smatrala, a i na tome insistirala da je to bila samoodbrana jer se dogodilo u Tanićevoj kući koji je imao samo jedan, a na licu mesta su nađena tri noža.

Maloletna N. S.  opisala tokom suđenja  dramatične trenutke posle tuče u kojoj  je ubijen njen momak Nemanja Antanasović

-Nemanja je pao, prišla sam mu, podigla duksericu i videla ubodnu ranu na stomaku. Skinula sam jedan duks i stavila na ranu, pa drugi koji sam stavila njemu pod glavu jer smo bili u blatu. Prišao je jedan dečko i doneo ćebe i vodu. Krenula sam da plačem, on je prebledeo, poplavela su mu usta... Uzela sam nož koji je bio u travi i bacila ga na put- tim rečima je pred Višim sudom u Nišu maloletna N. S. opisala je dramatične trenutke posle tuče.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA


PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading