PODVODILA ĆERKU (13)! Sud joj izrekao lečenje na psihijatriji
Foto: Shutterstock

„Na osnovu nalaza i mišljenja komisije veštaka Specijalne zatvorske bolnice u Beogradu utvrđeno je da se okrivljena nalazila u stanju potpune neuračunljivosti usled prisutne duševne bolesti. Zbog bojazni da delo može ponoviti, na predlog javnog tužilaštva rešenjem Osnovnog suda u Smederevu izrečena joj je mera bezbednosti obaveznog psihijatrijskog lečenja“, stoji u saopštenju OJT u Smederevu, koje je navelo da će S. V. biti upućena u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu, a da će izrečena mera bezbednosti trajati dokle god postoji potreba za lečenjem.

Silovao je i maloletnik (17)

S. V. je u više navrata za novac podvodila ćerku komšiji N. M. Nakon hapšenja u februaru istragom je bio obuhvaćen i maloletnik (17) zbog sumnje da je sa devojčicom takođe imao odnose koje je plaćao.

 

 

Za jezivo zlostavljanje se saznalo nakon što je starija ćerka S. B. navodno u telefonu svoje mlađe sestre našla njene eksplicitne fotografije sa N. M. (60) iz Deliblata. Kada je ispričala majci, ona povodom toga ništa nije uradila, pa se devojčica požalila rođacima, koji su odmah obavestili policiju. Protiv N. M. (60), sa kojim je ćerka okrivljene imala seksualne odnose, u toku je postupak pred Višim javnim tužilaštvom u Smederevu zbog krivičnog dela obljuba nad detetom.

Radnici Centra za socijalni rad su devojčicu smestili u hraniteljsku porodicu. Njena majka, osim nje, ima još četvoro dece.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading