LJUBODRAG JOJ JEDNIM METKOM ODUZEO ŽIVOT Milanka na društvene mreže kačila slike u muževljevom zagrljaju, nasmejani i srećni
Foto: Printscreen

Inače, zločin se dogodio u porodičnoj kući u subotu oko 13.40 sati kada su pripremali svečani ručak povodom 40 godina braka. Osumnjičeni je došao iz kafane uzeo pušku i jednim hitcem u stomak ubio Milanku nakon kraće svađe i to dok im je u kući bila komšinica, koja im je i čuvala kuću dok su decenijama radili i živeli u Francuskoj. Pucanj su čula deca komšinice, koja su uletela u kuću, izvukla majku i pozvala policiju, dok je Ljubodrag N. navodo repetirao pušku.

Vozač ostavio podatke, Hitna zvala policiju - Alo.rs

 

Ubijena je u avgustu 2014. napisala: "32 godine zajedničkog života" uz fotografiju na kojoj su suprug i ona nasmejani. Naime, prema navodima komšija, oni su u avgustu pre 40 godina počeli da žive zajedno, a 17. decembra iste godine su se venčali.

Ispod ove fotografije samo su se nizali komentari podrške.

- Čestitam vam! I bar još dva puta toliko da slavite. Živeli - piše u jednom od brojnih komentara:

- Čestitam vam od srca i želim vam sve najlepše. Neka je sa srećom, pa da slavite još toliko!

Pored mnogobrojnih fotogrfaija, Milanka N. često je objavljivala svog supruga koji je minulog vikenda iz za sada nepoznatog razloga ubio. Ispod jedne slike na kojoj Ljubodrag, zvani Gera, kosi, ona je stavila i opis: "Moj mučenik".

Nasmejani koljač otkrio uloge u klanu Velje Nevolje, Marko Mesar glavni ubica klana? - Alo.rs

Samo tri dana pre zločina, prema navodima meštana sela, supružnicu su delovali srećno i išli su u grad da kupuju tepihe i nameštaj, jer su očekivali goste povodom proslave jubileja ljubavi, zatim slave Svetog Nikole, ali i odlaska u penziju.

- Milanka je sada dobila rešenje za inostranu penziju i jadna nije dočekala svoju krvavo zarađenu penziju. Ljubodrag se vratio u selo, jer je već dve godine penzioner, a sredili su i kuću u kojoj su planirali da ostare - kaže jedan od komšija, dok drugi dodaje:

- Potrošili su i 20.000 evra na sređivanje kuće, kako bi im bilo lepo, a sada je za oboje život prestao - ona je umrla, a on će na robiju.

Osumnjičeni se podsetimo, na saslušanju u tužilaštvu branio ćutanjem, a nadležno tužilaštvo predložilo je pritvor do 30 dana.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading