ZVERSKI JOJ ISKOPAO OČI ŠRAFCIGEROM David (24) izmasakrirao babu pre godinu dana na njen rođendan
Foto: Alo ilustracija M.J.

Podsetimo, David je 15. decembra prošle godine došao da poseti baku i svog nepokretnog brata u beogradsko naselje Kotež. Naime, on je u junu u Viši sud u Beogradu osuđen na meru bezbednosti obaveznog psihijatrijskog lečenja i čuvanja u zdravstvenoj ustanovi.

Potukli se ispred kluba u kojem je nastupala poznata beogradska pevačica! - Alo.rs

Zločin je šokirao kako porodicu, tako i sve žitelje ovog kraja, a David je u sudu ispričao šta se desilo kobnog dana kada je izmasakrirao babu.

- Išao sam ka zgradi i na jednoj od zgrada video sam grafit "gas". Kada sam došao do zgrade, vrata su bila zaključana i sačekao sam da mi baba otvori vrata. U svojoj glavi sam umislio da je svuda gas i da će neko da me otruje. Hteo sam da otvorim prozor u stanu ali je baba vikala i od tada se ne sećam šta sam uradio - rekao je on ranije u sudnici.

Hospitalizovana sa teškim povredama glave i nogu! - Alo.rs

Nesrećna Desanka je do smrti brutalno mučena, davljena, ubadana šrafcigerom i nožem po glavi i grudima, a iskravarila je i umrla u najtežim mukama.

- Prva situacija u kojoj se nečeg sećam jeste da sedim na stoličici dok baka leži mrtva ispred mene, sva od zemlje i krvi, dok su oko nje razbijene flaše, saksije, tegle i jedan polomljen nož - rekao je osuđeni i dodao:

- Čuo sam da neko lupa na vrata, uzeo sam psa i krenuo ka policiji. Nisam bio svestan šta sam uradio, dok nisam pročitao izjavu brata, na osnovu čijeg iskaza sam i priznao pred sudom izvršenje dela, jer se ja ne sećam.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading