SASLUŠAN MONSTRUM IZ VELIKE PLANE Ubio ženu na godišnjicu braka, pa se branio ćutanjem!
Foto: Printscreen

Ljubodrag N. (67) iz sela kod Velike Plane koji je uhapšen zbog sumnja da je u subotu iz lovačke puške brutalno ubio suprugu Milanku N. (65) na proslavi 40 godina braka, na saslušanju u tužilaštvu branio se ćutanjem.

Podsetimo, jezivi zločin dogodio se u subotu oko 13.40 sati u porodičnoj kući supružnika u jednom selu u okolini Velike Plane, kada je iz za sada nepoznatog razloga osumnjičeni nakon kraće rasprave sa ženom uzeo stari karabin i jednim hitcem upucao nesrećnu ženu, koja je na mestu preminula.

Očevidac porodične drame bila je njihova komšinica koja je pre ubistva s nesrećnom ženom došla iz grada i spremala svečani ručak za proslavu, dok je osumnjičeni ostao u kafani.

- Osumnjičeni za ubistvo supruge na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Smederevu branio se ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da u ovoj fazi postupka ne iznosi odbranu - kaže naš sagovornik i dodaje:

- Tužilaštvo je nakon saslušanja stavilo predlog sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Smederevu da osumnjičenom odredi pritvor u trajanju do 30 dana.

Nakon ubistva, telo nesrećne žene odvezeno je na obdukciju koja će tvrditi tačan uzrok smrti.

- Milanka N. pogođena je jednim metkom i to u predelu stomaka iz lovačke puške. Ona je od zadobijenih povreda preminula na mestu, a sumnja se da je metak izazavao unutrašnje krvarenje i nesrećnoj ženi nije bilo spasa - kaže izvor iz istrage.

Kobnog dana, podsetimo, bračni par slavio je 40 godina ljubavi, ali je sve prekinuto u jednom trenutku.

- Slavili su jubilej ljubavi, spremali slavu Svetog Nikole, dočekali penziju, opremili kući i potrošili u sređivanje preko 20.000 evra, a sada je jedno pod zemljom, a drugo iza rešetaka - dodaju komšije sela kod Velike Plane koji navode da su supružnici uvek delovali srećno i zadovoljno.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading