BEOGRADSKI MANIJAK PRAVIO HAOS NA SUĐENJU i URLAO  "Hoćete da me napravite ludim, odstranite mog advokata, ne treba mi! "
Foto: Printscreen

U Prvom sudu u Beogradu u toku je suđenje Igoru Miloševiću serijskom silovatelju koji je krajem septembra uhapšen zbog ugrožavanja sigurnosti novinarke "Informera", koji, kako javlja reporter 24sedam, pravi haos u sudnici, tvrdeći da nije kriv!

Čim je počelo suđenje, Milošević je zaurlao: "Odstranite advokata iz sudnice, neću advokata".

Sudija mu je na to odgovorila da mu je dodeljen branilac po službenoj dužnosti, i da o tome ne može da odlučuje on, več jedino zakon.

Potom je, kad je upitan za adresu na kojoj je boravio do hapšenja, serijski silovatelj izjavio da mu je opština srušila kuću.

Na uvodne reči tužioca, koji je predožio da se Milošević podvrgne nerupishijatrijskom veštačenju na okolnosti njegove uračunljivosti, višestruki povratnik je negodovao govoreći da "hoće da ga naprave ludim".

Milošević je iz zatvora, u kojem je proveo 15 godina zbog niza silovanja, izašao 20. septembra ove godine, međutim, uhapšen je nakon samo deset dana, zbog ugrožavanja sigurnosti novinarke, koje je, kako se sumnja, počinio tokom intervjua.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading