POLICIJA IM PRONAŠLA 859 STABLJIKI I RAZNU OPREMU Srbi u Hrvatskoj gajili marihuanu
Shutterstock/lordzg

U kući je pronađena i razna oprema za kontrolisani uzgoj poput ventilatora i termostata kojima se održavala potrebna temperatura za uzgoj, zatim mehanizam za navodnjavanje i slično. O pronalasku marihuane i hapšenju policijska uprava bjelovarsko-bilogorska izvestila je na svojim internet stranicama, prenosi Jutarnji.hr.

6,2 miliona evra da bi se tajni agent branio sa slobode - Alo.rs

- Juče, 13. decembra, policijski službenici Policijske uprave Daruvar i Službe kriminalističke policije naše policijske uprave su dovršili kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjim i 21-godišnjim državljanima Republike Srbije zbog sumnje da su počinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i promet opijnih droga - saopšteno je.

Evo šta je na saslušanju rekao mladić iz Aleksinca koji je nag mamio decu i zadovoljavao se - Alo.rs

Naime, sumnja se da su njih dvojica u jednoj kući u okolini Daruvara uzgajali indijsku konoplju u indoor uslovima.

- Na osnovu sudskog naloga obavljena je pretraga porodične kuće i drugih prostorija, a pretragom je pronađeno i od osumnjičenika oduzeto 859 stabljika indijske konoplje tipa marihuane u različitim fazama uzgoja, kao i razna oprema za indoor uzgoj (ventilatori, termostati, šprice i dr.). Obojica su uhapšeni i uz krivičnu prijavu predati pritvorskom nadzorniku naše policijske uprave - navela je hrvatska policija.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading