SKINUO NANOGICU I ZAKAČIO JE NA PSA, PA SE ŠETKAO GRADOM Napadač na sina Zorana Lilića ponovo uhapšen!
Printscreen, AlO!

Dejan Vuksanović je, podsetimo, zbog prebijanja Darka Lilića, sina nekadašnjeg predsednika Jugoslavije Zorana Lilića, krajem oktobra osuđen na 12 meseci kućnog zatvora uz nanogicu, na osnovu sklopljenog sporazuma o priznanju krivice sa Trećim osnovnim tužilaštvom u Beogradu.

Međutim, Vuksanović je skinuo nanogicu, okačio je na svog psa, koji je bio u stanu, a on se potom šetao gradom.

Vuksanović će biti sutra priveden na saslušanje u Treće OJT zbog dva nova krivična dela. Sudija za prethodni postupak i poverenik iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija odlučiće da li će mera kućnog zatvora biti preinačena u regularan zatvor.

Inače, u napadu na Lilića učestvovao je i Aleksandar Relić, koji je i dalje u bekstvu. On je, podsetimo, osuđen na osam godina i 10 meseci zatvora zbog ubistva Miloša Stojanovića na Adi Huji, 1. januara 2019. godine na parkingu ispred restorana. 

SKINUO NANOGICU I ZAKAČIO JE NA PSA, PA SE ŠETKAO GRADOM Napadač na sina Zorana Lilića ponovo uhapšen!

Marija Đurović i Miloš Stojanović/Printscreen

 

Sud je utvrdio da nije dokazano da je Relić, osim pomenutih krivičnih dela za koja je osuđen, kriv i za otmicu i nanošenje lakših povreda Stojanovićevoj verenici Mariji Đurović.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
bageer

14.12.2022 10:35

Sta " da li,," obavezno zatvor jer je prekrsio odluku sudije o kucnom pritvoru,tu ide u prilog i uslovna kazna na koliko je osudjenkazna ,,par godina corke i to je to ,,a suditi i onome ko mu je stavio jako labavo nanogicu,,( za novac sigurno),,mozete suditi i sudji jer je izmislio olaksavajucu okolnost " priznao delo ",pored toliko svedoka ta mera se ne uzima u obzir,jer ponizavate zrtvu i svedoke a vredjate i Pravdu,,opet korupcija i mito iznad zakon