ZAKLAO ŽENU JER JE POTROŠILA UŠTEĐEVINU Ovo je Mile iz Futoga koji se ubio žiletom u kupatilu zatvora!
EPA/Facebook

Kako su mediji ranije pisali, on je za 30 godina braka često je maltretirao svoju suprugu. Ovo je novinarima ranije ispričala majka pokojne Ivane, koja nije imala lepe reči za zeta, iako su oni iz dva različita braka imali troje odrasle dece. Uoči ubistva sin je izašao iz kuče, dok je tu ostala ćerka, koja je navodno bila u kući kada se u dvorištu dogodila tragedija.

- Ivanu je Mile godinama maltretirao. U braku su bili 30 godina, ali je ona stalno živela pod stresom, pa je nedavno operisala štitastu žlezdu. Videla sam je nekoliko sati pre ubstva, izgledala je ošamućena, verovatno zbog lekova - rekla je majka pokojnice.

Kako je ispričao njihov sin, tragediji je prethodila celodnevena svađa supružnika.

- Ceo dan su se svađali i prepirali oko nekakvog novca koji je ona potrošila, ali ga je uložila u ovu kuću, da nama svima bude bolje i lepše za život – ispričao je novinarima Nikola.

On je rekao da svađu više nije mogao da trpi, pa je otišao u grad, a posle toga ga je pozvao ujak i saopštio da mu je otac ubio majku.

Sin je dodao da je njegova starija sestra Ana (28) pokušala da zaštiti mamu udarajući klompom oca, ali kad je ugledala nož u njegovoj ruci uspela je da pobegne.

- Tada su se pojavili i policajci. Rekli su mu da baci nož, a on ih je samo pogledao i u tom trenutku sebi prerezao vrat - ispričao je sin ubijene žene.

Miletov brat takođe je potvrdio da supružnici nisu živeli u skladnom braku, pogotovo zbog materijalnih problema jer su „spiskali ušteđevinu“.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading