UBIĆE ME I REĆI ĆE DA JE SAMOUBISTVO Bivši glavni tužilac se oglasio posle hapšenja svog kolege Saše Čađenovića!
Foto: Printscreen

Bivši glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić negirao je priče da ga policija hapsi i rekao da je to deo hajke pokrenute protiv njega, koja je kulminirala hapšenjem njegovog saradnika Saše Čađenovića, osumnjičenog za saradnju sa kavačkim klanom. 

UBIĆE ME I REĆI ĆE DA JE SAMOUBISTVO Bivši glavni tužilac se oglasio posle hapšenja svog kolege Saše Čađenovića!

Foto: Printscreen

 

- Sad oni vrše propagandu da sam ja u besktvu, da me opkolila policija, da ja pretim samoubistvom. Cilj toga je da se na mene otvori lov i da, ako me neko ubije, kažu da je izvšio samoubistvo - kaže Katnić.

On je dodao da ništa od toga nije istina.

- Neću bežati i policija, ako želi, može slobodno doći - kazao je Katnić.

On navodi da je na udaru od slučaja ''pokušaj terorizma''.

- To je posebno sada dobilo na značaju, od kada nisam Glavni specijalni tužilac i od kada pokušavaju da nađu neki predmet ili događaj za koji bi me optužili. Pošto to nisu našli, sad su iskoristili hapšenje Saše Čađenovića, za koga sam jasno izjavio da duboko verujem da je nevin i da je žrtva - rekao je Katnić.

Inače, njegov najbliži saradnik Saša Čađenović je posle hapšenja na saslušanju rekao da je Katnić znao za sve njegove radnje i da ih je odobrio. 

Podsetimo, Čađenović se sumnjiči da je radio za šefa kavačkog klana Radoja Zvicera, agenta policije Petra Lazovića i još nekoliko visokopozicioniranih članova te kriminalne grupe. Posle saslušanja mu je određen pritvor jer je žalba njegovog advokata odbijena. 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading