TRAMVAJ JE RASKOMADAO PRED KUĆOM LJUBAVNIKA Samoubistvo činovnice Ministarstva socijalne politike jedno od najjezivijih u istoriji
Foto: Facebook

Jezivo samoubistvo na Slaviji tada je potreslo čitavu prestonicu. Devojka je, jednostavno, legla na šine i sačekala tramvaj, i to pred kućom svog ljubavnika. 

Kako su mediji u to vreme pisali, ona je nekoliko minuta pre smrti nervozno šetala Bulevarom oslobođenja, što je privuklo veliku pažnju prolaznika. 

Kada je na vidiku bila "desetka", ona je prišla šinama i legla. Vozač tramvaja ju je odmah primetio i počeo naglo da koči, ali nije uspeo da zaustavi vozilo. 

Videvši raskomadano telo devojke, prolaznici su počeli da vrište i beže. 

Kasnije, kada je policija obavila uviđaj, obelodanjena je pozadina tragedije. 

Policajci su u Ljubinkinoj torbi pronašli papir s porukom upućenom izvesnom Draganu V. 

„Dragane, šta od mene učini? Tvoja poslednja utešna reč za mene bila je da pošalješ onog brata svog da me ispesniči nasred ulice pred celim svetom“, pisalo je, između ostalog, u toj poruci.

Ubrzo je na mesto nesreće došao Ljubinkin brat, koji je novinarima ispričao detalje o ljubavnom životu svoje sestre. Ispostavilo se da su se Ljubinka i Dragan viđali oko tri godine, ali su problemi među njima počeli nekoliko meseci uoči tragedije.

Dragan je počeo da je izbegava, što je ona teško podnosila. Draganov brat, koga je Ljubinka optužila da ju je išamarao nekoliko sati pred njeno samoubistvo, tvrdio je da je do raskida ljubavnika došlo nakon što je njegov brat saznao da boluje od nervne bolesti.

Međutim, Ljubinka je nastavila da ga proganja i da mu preti da će se ubiti.

Brat Dragana V., koga je u pismu Ljubinka optužila da ju je izudarao, negirao je te navode, tvrdeći da je je to laž osmišljena da ukalja ugled njegove porodice. 

On je, takođe, tvrdio da se samo svađao s Ljubinkom kada ju je zatekao pred kućom. Ljubinkina porodica je, međutim, optužila Dragana za njenu smrt, a slučaj je potom otišao i na sud.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading