ODREĐEN PRITVOR MUŠKARCU IZ SMEDEREVA Mrtav pijan šamarao ženu i pretio, uhapšen zbog nasilja u porodici
shutterstock/duchic

Njemu se na teret stavlja da je izvršio krivično delo nasilje u porodici, a kako je saopštilo Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu, nakon alkotesta mu je izmereno neverovatnih 4,2 promila alkohola u krvi.

- Na predlog Osnovnog javnog tužilaštva u Smederevu, prema osumnjičenom D.S. (72) određen je pritvor zbog potojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će boravkom na slobodi ometati postupak uticajem na svedoke, kao i da će učiniti krivično delo kojim preti - stoji u saopštenju, a zatim dodaju:

Bahati vozač audija na saslušanju, udario u Mihajla i Viktoriju na pešačkom prelazu - Alo.rs

- Osumnjičenome se na teret stavlja izvršenje krivičnog dela nasilje u porodici, za koje je zaprećena kazna zatvora od 6 meseci do 5 godina, na taj način što je u porodičnom domaćinstvu u Lugavčini svojoj supruzi, u vidno alkoholisanom stanju, najpre uputio veliki broj uvreda i pretnji da će je ubiti, a zatim joj zadao više udaraca rukama, nogama i stolicom po telu, od čega je oštećena zadobila lake telesne povrede.

Stvorio kriminalnu grupu? Ko je uhapšeni tužilac Saša Čađenović? - Alo.rs

- Odmah po podnošenju prijave od strane oštećene, po nalogu tužilaštva osumnjičenome je određeno zadržavanje i izvršeno je alkotestiranje, kojom prilikom je konstatovano prisustvo 4,2 promila alkohola u krvi osumnjičenog.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

 

 

Komentari (0)

Loading