DETALJI STRAVIČNE SAOBRAĆAJKE U BULEVARU Divljao 150 na sat, zauvek istrgao Mihajla iz Viktorijine ruke!
Foto: Društvene mreže/printscreen

Matija N. (23) priveden je u sredu nakon što je na pešačkom prelazu automobilom udario Viktoriju L. (24) i njenog momka Mihajla Lečića (26). Viktorija je zadobila više preloma, zbog čega je zadržana u bolnici, a Mihajlo je preminuo na licu mesta!

Nesreća se dogodila u Bulevaru kralja Aleksandra kada je „audi A3“ kojim je upravljao Matija obilazeći automobil naleteo na par koji je prelazio ulicu držeći se za ruke. Očevici su ispričali da je „audi“ išao oko 150 kilometara na sat. Nakon udara, Mihajla je odbacio u izlog prodavnice!

- Pažnju mi je privukao zvuk automobila, zatim i škripa kočnice. Ugledao sam na putu parkirani automobil sa uključenim migavcima, a zatim i kako „audi“ proklizava i bočnom desnom stranom udara u momka! Poleteo je i u vazduhu se okretao, a onda udario u staklo. Potom su se čuli vrisci - ispričao je radnik jedne obližnje prodavnice.

Za dve godine triput kažnjavan

Kako saznajemo, osumnjičeni Matija ima važeću vozačku dozvolu A, B i C kategorije i nema nikakvih mera zabrane. On je u poslednje dve godine kažnjavan za vožnju bez dozvole, prekoračenje brzine i vožnju bez pojasa.

Matija je nakon udesa izašao iz „audija“, a za njim i devojka koja je bila sa njim i koja je plakala. Za to vreme prolaznici su pritrčali devojci nastradalog mladića koja je dozivala Mihajla.

- On je vikala da se proveri šta je sa Mihajlom - ispričao je očevidac.   

 

Ujak: Spremali su svadbu

Mihajlov ujak Obrad Milosavljević istakao je da mu je sestrić bio vrhunski student, da je radio u IT sektoru i da je nastradao kada je sa verenicom izašao da kupe večeru.

- Mihajlova majka nije u stanju da govori, jer je potpuno slomljena. Mi smo svi u šoku. Mihajlo je bio treća godina Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu, studije su mu dobro išle, a istovremeno je radio u IT sektoru. Imao je još dve godine do završetka fakulteta, od kojeg nije odustajao, ali pošto su planirali venčanje, akcenat je stavio na posao - rekao je njegov ujak.

On dodaje da je njihov rođak koji živi u zgradi preko puta mesta nesreće video kako prekrivaju telo.

- Moj brat živi u blizini Bulevara. Bukvalno je sa terase gledao kako belim čaršafom prekrivaju telo. Tek kasnije, kada smo mu javili šta se dogodilo, shvatio da je to bio Mihajlo - rekao je Obrad.

 

 

Na društvenim mrežama pojavio se i snimak nesreće sa sigurnosnih kamera. Na snimku se vidi kako momak i devojka prelaze ulicu preko pešačkog. Ona na trenutak zastaje, a onda se trkom vraća nazad. Sekund kasnije „audi“ koji je proklizao pokupio je Mihajla i na mestu  ga usmrtio! „Audi“ je zatim udario u parkirani auto i u stubiće, a potom i zid zgrade pored puta, gde se najzad zaustavio.

Izvor Alo! iz policije navodi da je Matija ispričao kako je izgubio kontrolu nad vozilom. Njemu je uzeta krv na analizu, a na testu je utvrđeno da nije bio pod uticajem alkohola i droge. Njegov „audi“ poslat je na vanredni tehnički pregled, a uzete su izjave svedoka i snimci sa sigurnosnih kamera.

- Osumnjičenom će biti pisana krivična prijava, zbog sumnje da je počinio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja - kažu u policiji.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
koki

09.12.2022 07:42

Cuj izgubio kontrolu. Pa kako da ne izgubi 150 na sat po kisi i sigurno sa letnjim gumama. Ovog vozaca treba strpati dozivotno u ludnicu.

Ssss

09.12.2022 08:54

Osudice ga 3 god.Sve sto bih dalje napisao moram da zadrzim za sebe jer znam da necete objaviti.Nepostoji rec kojom bih opisao dogadjaj.Tuga,katastrofa.....

Kića

09.12.2022 18:15

Realno je vozio preko 100..možda čak i 120..