KRIVIČNA PRIJAVA ZA BAHATOG MOTOCIKLISTU Namerno udario policajca koji je pokušao da ga zaustavi!
Foto: MUP Srbije

Niška policija po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva podneće krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv motocikliste koji je 6. decembra na putu Niš - Svrljig u selu Malča udario saobraćajnog policajca. Njemu se na teret stavlja krivično delo ugrožavanje javnog saobraćaja za koje je predviđena novčana ali i kazna zatvora.

Motociklista je policijskog službenika udario dok je ovaj tokom obavljanja kontrole saobraćaja pokušao da ga zaustavi. Policajca je Hitna pomoć transportovala do Urgentnog centra Univerzitetskog kliničkog centra u Nišu gde je ustanovljeno da nema težih povreda, saznaje Telegraf.rs

- Pripadnik saobraćajne policije PU Nišu u Urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra Niš primljen je svestan i komunikativan u stabilnom stanju. Nakon urađene kompletne dijagnostike, utvrđene su kontuzione povrede grudnog koša i oguljotine leve podlaktice i desnog kolena. Nije imao nikakvih preloma ili drugih povreda koje su zahtevale hospitalizaciju pa je otpušten na kućno lečenje - navedeno je iz ove zdravstvene ustanove.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading