DETALJI POGIBJE PEVAČA IZ FUTOGA Prijatelj ispričao gde je Sima bio kobne večeri!
Facebook printscreen

Pevač Sima Belenzada (29) iz Futoga poginuo je kada se vraćao automobilom iz Gajdobre, a sa njim u vozilu bile su dve njegove najbolje drugarice iz detinjstva.

Kako smo ranije saznali, Belenzada je izgubio kontrolu nad automobilom, sleteo s puta i udario u drvo. Poginuo je na licu mesta, dok su njegove drugarice, srećom, samo lakše povređene.

Pevačev prijatelj ispričao je za medije poslednje trenutke Sime Belenzade. Kazao je da je Sima sa drugaricama bio kod druga u Gajdobri.

- Sedeli smo kod tog druga, on ništa nije pio, niti je on voleo da pije. Retko kada bi uzeo čašicu. Kola mu nisu bila nešto u redu i ubeđivali smo ga da ostane da prespava. Međutim, rekao je da ujutru ima posla i da mora da se vrati kući. Takav je bio, vredan, radan... Sa njim su krenule njegove najbolje drugarice. Nažalost, nije daleko odmakao, nastradao je. Tuga je velika. Niko ne može da poveruje da više nema "malog Sime", kako su ga skoro svi zvali, jer je imao dva starija brata - kaže prijatelj nastradalog i dodaje:

- Sima je bio jako dobar dečko. Bio je razveden. Pevao je uglavnom sa rođenim bratom, koji je takođe pevač. Uglavnom su nastupali po lokalnim klubovima i na svadbama - kazao je on za medije.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading