NASILJE U PORODICI U VRANJU Pijan tukao suprugu i maloletnu ćerku pa zatim napao policajca
Foto: Alo!

Vranjanac I.S. zadržan je u pritvoru zbog toga što je pijan tukao suprugu, maloletnu ćerku i policajca koji je intervenisao nakon prijave nasilja. U Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju kažu da je u nedelju u večernjim satima I.S. (42) iz Vranja, u alkoholisanom stanju najpre je u vozilu udario pesnicom svoju suprugu S.S.

"Dolaskom u porodičnu kuću prišao je supruzi i udario je pesnicom u predelu glave, a zatim joj upućivao reči uvrede, uhvatio je za kosu i udarao glavom o zid, a u hodniku porodične kuće gurnuo maloletnu u ćerku i nekoliko puta je udario rukama i nogama po glavi i telu. Dolaskom policijskog službenika na licu mesta osumnjičeni I.S. je upućivao reči pretnje, a zatim krenuo da gura policajca sve dok ga u jednom momentu rukom nije udario u predelu leve strane usta, a zatim i pesnicom u predelu levog uva" kažu iz OJT.

Prema osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon što je saslušan od strane Osnovnog suda u Vranju, doneto je rešenje o određivanju pritvora do 30 dana, piše Telegraf

Pratite najnovije VESTI IZ FRONTA 

 

Komentari (0)

Loading