UŠMRKAO KOKAIN I IZREŠETAO MIRKOVIĆA Nastavlja se suđenje za brutalno ubistvo u Belvilu!
Alo/ Ilustracija

Za zločin su optuženi Bojan Kovačević, Ivan Nikčević, Lazar Tejić, Dušan Kokoruž i Filip Ivanović. 

Mirković je ubijen kada je uparkirao svoje vozilo u podzemnoj garaži zgrade u kojoj je stanovao. Napadač ga je sačekao nedaleko od lifta, a potom u njega sasuo čak osam metaka. Posle zločina je pobegao na električnom trotinetu. 

Lazar Tejić je ranije priznao krivicu, ali je tvrdio da ostali nemaju veze s ubistvom. 

- Ja sam izvršio ovo ubistvo, ali ostali s tim nemaju veze. Ja sam 29. novembra 2019. godine izašao iz zatvora. Često sam izlazio, znao sam da u svakom lokalu mogu da kupim kokain. Uzimao sam kokain od Bojana Mirkovića, koji mi je ponudio da prodajem. Do konflikta je došlo jer nisam mogao da ispratim tempo prodaje koji mi je nametnuo. Plašio sam ga se jer mi je pretio, zato sam mu pratio kretanje. Nisam hteo da izvršim ubistvo na javnom mestu. GPRS i dva telefona nabavio sam od osobe koju neću da imenujem - rekao je Tejić.

On je dodao da je Mirkovića pratio uz pomoć aplikacije, a da je telefon, pomoću kojeg ga je pratio, ostavio u Batajnici da zavara trag.

UŠMRKAO KOKAIN I IZREŠETAO MIRKOVIĆA Nastavlja se suđenje za brutalno ubistvo u Belvilu!

Foto: Alo.rs

 

- Niko osim mene nije pratio njegovo kretanje. Od postavljanja uređaja do ubistva je prošlo nekoliko dana. Ustao sam i krenuo ka Bloku 62, gde sam uzeo elektirčni bicikl. Taksijem sam otišao sam do Batajnice kako bih na telefon, preko kog sam pratio njegovo kretanje, povezao svoj telefon. Kad sam opet uzeo bicikl, bilo je 12 ili 13 sati. Kretao sam se oko garaže Belvila, prateći njegovo kretanje. Ušao sam za njim i ubio ga, otarasio sam se pištolja, bicikla i uređaja - ispričao je Tejić.

UŠMRKAO KOKAIN I IZREŠETAO MIRKOVIĆA Nastavlja se suđenje za brutalno ubistvo u Belvilu!

Alo/ Ilustracija

 

Lazar Tejić je optužen kao direktni izvršilac ubistva, dok su Kovačević, Nikčević i Kokorož optuženi za ubistvo u saizvršilaštvu. Filp Ivanović sumnjiči se za pomaganje u zločinu. 

Ubijeni Bojan Mirković dovodio se u vezu sa škaljarskim klanom i "pink panterima". 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading